Site icon NewsIT

Η Microsoft επιβεβαίωσε το τεχνικό πρόβλημα που έχει «ρίξει» τα συστήματα: «Λαμβάνουμε μέτρα»

19.07.2024 | 11:54
Η Microsoft επιβεβαίωσε το τεχνικό πρόβλημα που έχει «ρίξει» τα συστήματα: «Λαμβάνουμε μέτρα»

FILE PHOTO: FILE PHOTO: A view shows a Microsoft logo at Microsoft offices in Issy-les-Moulineaux near Paris, France, March 25, 2024. REUTERS/Gonzalo Fuentes/File Photo/File Photo

Το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές επιχειρήσεις και κυρίως αεροπορικές εταιρίες επιβεβαίωσε η Microsoft τονίζοντας ότι λαμβάνει μέτρα προκειμένου αυττό να λυθεί. 

«Οι υπηρεσίες μας βελτιώνονται καθώς συνεχίζουμε να λαμβάνουμε μέτρα άμβλυνσης», αναφέρει η Microsoft σε μήνυμά της στο  X (πρώην Twitter) για το τεχνικό πρόβλημα.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε καθώς πολλές επιχειρήσεις αναφέρουν τεχνικά προβλήματα ή βλάβη: επιχειρήσεις στην Αυστραλία, όπως το τηλεοπτικό δίκτυο ABC, το αεροδρόμιο του Σίδνεϊ και αλυσίδα σουπερμάρκετ, το αεροδρόμιο του Βερολίνου, ή ακόμη ο μεγαλύτερος σιδηροδρομικός φορέας της Βρετανίας, όπως και το Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Σε μήνυμά της με τίτλο «Υποβάθμιση υπηρεσίας», η Microsoft σημειώνει ότι οι χρήστες «ενδέχεται να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές και υπηρεσίες του Microsoft 365».

H Microsoft προσθέτει ότι παραμένει «κινητοποιημένη για να διαχειριστεί αυτό το συμβάν, δίδοντας την μεγαλύτερη και επείγουσα προτεραιότητα, ενώ συνεχίζει να αντιμετωπίζει τον συνεχιζόμενο αντίκτυπο για τις υπόλοιπες εφαρμογές Microsoft 365 που βρίσκονται σε υποβαθμισμένη κατάσταση».

Tags:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version