Κόσμος

Η… αδυναμία της Μισέλ Ομπάμα στον πρίγκιπα Χάρι και η έκπληξη στον Λευκό Οίκο

Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν η έκπληξη που θέλησε να κάνει η Μισέλ Ομπάμα σε προσκεκλημένους της στο Λευκό Οίκο.

“Εκπληξη!”, φώναξε η Πρώτη Κυρία παρουσιάζοντας τον πρίγκιπα στις συζύγους στρατιωτικών, τις οποίες είχε καλέσει για τσάι. Η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα επιδοκίμασε με τον θερμότερο τρόπο την απόφαση του Χάρι να υπηρετήσει τέσσερις μήνες στο Αφγανιστάν με τους βρετανούς στρατιώτες, προσφέροντας βοήθεια στους τραυματίες.

Η Μισέλ Ομπάμα μαζί με την Τζιλ Μπάιντεν, σύζυγο του αμερικανού αντιπροέδρου, έχουν υπό την αιγίδα τους την οργάνωση “Joining Forces”, η οποία στηρίζει τις οικογένειες των στρατιωτών.

Η κα Ομπάμα είπε στις καλεσμένες της πως είναι ενθουσιασμένη που ο 28χρονος μπόρεσε να παραβρεθεί στο τσάι τους.
“Όταν άκουσε να μιλούν για τη συνάντηση αυτή, ήθελε να είναι εδώ για να σας ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες σας” προς την πατρίδα, τόνισε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπαράκ παιδί μου, κατέβασε τα πόδια απ’ το τραπέζι!

Κάνουν πλαστικές επεμβάσεις για να έχουν τα… μπράτσα της Μισέλ Ομπάμα

Ο Ομπάμα «έβγαλε»… αφέλειες! Μαθήματα αυτοσαρκασμού

Αυτός έστειλε τη δηλητηριώδη ουσία στον Ομπάμα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Απίστευτο παραλήρημα από τη στενή συνεργάτη του Τραμπ, Πόλα Γουάιτ: «Οι χριστιανοί πρέπει να επισκέπτονται το Ισραήλ για να γίνουν δεκτοί στον παράδεισο»
Επεισοδιακή συνάντηση της Πόλα Γουάιτ με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου - Παρά τις καταγεγραμμένες διώξεις των Χριστιανών στα παλαιστινιακά εδάφη, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ κατηγορεί Κατάρ και Ιράν για fake news
Η Πόλα Γουάιτ με τον Μπεντζαμίν Νετανιάχου 7