Κυριακή, 18 Αυγ.
31oC Αθήνα

Η άγνωστη ερωμένη του Ομπάμα! Της έκανε πρόταση γάμου! [pic]

Η άγνωστη ερωμένη του Ομπάμα! Της έκανε πρόταση γάμου! [pic]

Άγνωστες πτυχές της προσωπικής ζωής του πρώην Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσα από μια νέα βιογραφία του David J. Garrow.

Στη βιογραφία με τίτλο “Rising Star” ο David J. Garrow αποτυπώνει την αποφασιστικότητα του Μπαράκ Ομπάμα να πετύχει, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει στοιχεία και για σχέσεις του πριν παντρευτεί τη Μισέλ Ομπάμα.

Αποκαλύπτεται για πρώτη φορά η ιστορία μιας γυναίκας την οποία αγάπησε και έζησε μαζί της στο Σικάγο ο Μπαράκ Ομπάμα τα χρόνια πριν γνωρίσει τη μελλοντική γυναίκα του Μισέλ. Ο Μπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με το βιβλίο, γνώρισε τη Sheila Miyoshi Jager που τώρα είναι καθηγήτρια στο Oberlin College και της έκανε πρόταση γάμου όταν είχαν μπει στη δεύτερη δεκαετία της ζωής τους.

“Τον χειμώνα του ’86 όταν επισκεφθήκαμε τους γονείς μου μου ζήτησε να τον παντρευτώ”, δήλωσε η Sheila Miyoshi Jager στον David J. Garrow. Οι γονείς της ήταν αντίθετοι επειδή πίστευε ότι η Sheila ήταν ακόμα πολύ μικρή.

Δεν άργησε, όπως θυμάται, ο Μπαράκ Ομπάμα να γίνει πιο φιλόδοξος και να στρέψει το βλέμμα του στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. “Οι συζητήσεις για γάμο συνεχίστηκαν αλλά τώρα είχαν επισκιαστεί από αυτό που τον βασάνιζε στη ζωή του… η φυλή και η ταυτότητά του”.

Το ζευγάρι ακολούθησε χωριστούς δρόμους και ο Μπαράκ Ομπάμα δεν άργησε να γνωρίσει τη Michelle Robinson στο δικηγορικό γραφείο που εργαζόταν και λίγο αργότερα παντρεύτηκαν.

Πηγή: Independent

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε