Σάββατο, 7 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Η «αιώνια αγαπημένη» του Πούντιν, Αλίνα Καμπάεβα έκανε νεαρή αθλήτρια της γυμναστικής να βάλει τα κλάματα

Η «αιώνια αγαπημένη» του Πούντιν, Αλίνα Καμπάεβα έκανε νεαρή αθλήτρια της γυμναστικής να βάλει τα κλάματα
ΦΩΤΟ Associated Press/Mikhail Metzel

Δύο ημέρες μετά τις αποκαλύψεις για την Αλίνα Καμπάεβα, την «αιώνια αγαπημένη» του Βλαντίμιρ Πούτιν και τους δύο γιους που φέρονται να έχουν αποκτήσει μαζί, κάνει το γύρο του κόσμου ένα βίντεο με την Καμπάεβα και μία νεαρή αθλήτρια της γυμναστικής.

Το κορίτσι φαίνεται να βάζει τα κλάματα, την ώρα που η Αλίνα Καμπάεβα του μιλάει σε έντονο ύφος για τα λάθη που έκανε στο πρόγραμμά του.

Ως μία από τις πολυβραβευμένες αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής, με 2 ολυμπιακά μετάλλια, 14 σε παγκόσμια πρωταθλήματα και 21 Ευρωπαϊκά, η Καμπάειβα φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει η DailyMail να μιλάει στη νεαρή αθλήτρια Καρολίνα Ταράσοβα.

Η Ταράσοβα είναι μαθήτρια στην ελίτ ακαδημία γυμναστικής Sky Grace Academy της Καμπάεβα, στο Σότσι.

Όταν κατά τη διάρκεια του προγράμματός της, της πέφτει η μία κορίνα, η Καμπάεβα της λέει:

«Το έκανες τώρα επίτηδες, Καρολίνα. Με ακούς; Κοίταξέ με. Γιατί το κάνεις αυτό επίτηδες;»…

Η 14χρονη αθλήτρια που έχει λάβει μετάλλια σε κορυφαίες οργανώσεις, αρχικά ζητάει συγνώμη από την Καμπάεβα και εκείνη της απαντάει:

«Τι σου έχει συμβεί στην πραγματικότητα; Δεν καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω»…

Και συνεχίζει:

«Μπορείς πραγματικά να το κάνεις. Ξέρεις ότι δεν θα κλάψω, δεν θα εξευτελιστώ. Απλώς, θα γυρίσω και θα φύγω. Και αυτό είναι το πιο απαίσιο πράγμα, η αδιαφορία. Θυμηθείτε το. Μην το ξανακάνεις Καρολίνα, ποτέ ξανά».

«Αυτό είναι απλά, ξέρεις, να μην αγαπάς τον εαυτό σου, να ταπεινώνεσαι ενώ σε βλέπουν όλοι, αυτό είναι. Και όλοι σε κοιτάζουν» είπε η Καμπάεβα στην νεαρή αθλήτρια.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις