Site icon NewsIT

Η ανθρώπινη πλευρά της Χίλαρι Κλίντον: Η φωτογραφία με τον νεογέννητο εγγονό της

20.06.2016 | 10:47
Η ανθρώπινη πλευρά της Χίλαρι Κλίντον: Η φωτογραφία με τον νεογέννητο εγγονό της

Από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για την προεδρία των ΗΠΑ, η Χίλαρι Κλίντον τόνισε, με κάθε τρόπο και με κάθε ευκαιρία, πως πέρα από πολιτικός είναι γυναίκα, μητέρα και γιαγιά. Η γέννηση του δεύτερου εγγονού της, της έδωσε μια ακόμη αφορμή να δείξει το... άλλο της πρόσωπο.

Ο Έινταν, το δεύτερο παιδί της κόρης του ζεύγους Κλίντον, Τσέλσι, γεννήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου και η γιαγιά Χίλαρι, ο παππούς Μπιλ και η μαμά του tweet-αραν το χαρμόσυνο γεγονός. Η υποψήφια των Δημοκρατικών, σε μια προσπάθεια να πείσει και πόσο αγαπημένη είναι ακόμα με τον Μπιλ Κλίντον, ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία κρατά στα χέρια της τον νεογέννητο Έινταν και κάθεται στην αγκαλιά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

«Τι χαρά να είμαστε με τον νεογέννητο εγγονό μας Έινταν. Τόσο ευγνώμων» έγραψε η Χίλαρι και υπέγραψε το tweet με το χαρακτηριστικό H, αρχικό του ονόματός της, που δείχνει πως εκείνη tweet-αρε.

Ο Μπιλ Κλίντον από την πλευρά του, στον δικό του λογαριασμό στο twitter ανέβασε μια φωτογραφία με τον γαμπρό του Μαρκ και τον νεογέννητο. «Ο Έινταν έκανε δυο μπαμπάδες πολύ ευτυχισμένους ανήμερα της Ημέρας του Πατέρα. Η Χίλαρι κι εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι για τον Μαρκ και την Τσέλσι», έγραψε.

Αλλά και η κόρη του πρώην (ίσως και επόμενου) πρώτου ζεύγους των ΗΠΑ, συνέβαλε στην… προεκλογική μάχη υπέρ της μαμάς της με ένα tweet, όπου ανακοίνωσε τη γέννηση του Έινταν. Μαζί με τον σύζυγό της και τον νεογέννητο γιο της, έγραψε: «Στις 07:41 του Σαββάτου, η οικογένεια και οι καρδιές μας επεκτάθηκαν με τον ερχομό του Έινταν. Είμαστε ευλογημένοι».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version