Τρίτη, 1 Οκτ.
19oC Αθήνα

Η απάντηση του Λευκού Οίκου στον χλευασμό του 10χρονου Μπάρον Τραμπ

Η απάντηση του Λευκού Οίκου στον χλευασμό του 10χρονου Μπάρον Τραμπ

Λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνση της σεναριογράφου του “Saturday Night Live” Katie Rich, ο Λευκός Οίκος εξέδωσε ανακοίνωση για τα σχόλια που έκανε και χλεύαζε τον 10χρονο γιο του Αμερικανού προέδρου Barron.

“Είναι παράδοση τα παιδιά των προέδρων να έχουν τη δυνατότητα να μεγαλώσουν έξω από το πολιτικό προσκήνιο. Ο Λευκός Οίκος αναμένει να συνεχιστεί αυτή η παράδοση. Εκτιμούμε τη συνεργασία σας σε αυτό το θέμα”, τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Ήταν την ημέρα της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ που η Katie Rich προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις όταν έγραψε πως ο 10χρονος Μπάρον Τραμπ “θα είναι το πρώτο παιδί της χώρας που παρακολουθεί τα μαθήματά του σπίτι και θα κάνει επίθεση με όπλο στο σχολείο”.

Αφού απομακρύνθηκε από το NBC, η Katie Rich ζήτησε συγγνώμη για το απαράδεκτο μήνυμα. “Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για το προβλητικό tweet. Λυπάμαι βαθύτατα για τις πράξεις μου και τις προσβλητικές λέξεις. Ήταν ασυγχώρητο και λυπάμαι πολύ”, είχε γράψει αργότερα η κωμική ηθοποιός και συγγραφέας.

 

 

Πηγή: Dailycaller

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε