Site icon NewsIT

Η «ατρόμητη» Κάμαλα Χάρις ξεκινά διαφημιστική εκστρατεία αξίας 50 εκατ. δολαρίων

30.07.2024 | 19:27
Η «ατρόμητη» Κάμαλα Χάρις ξεκινά διαφημιστική εκστρατεία αξίας 50 εκατ. δολαρίων

U.S. Vice President Kamala Harris, delivers remarks to the women and men's National Collegiate Athletic Association (NCAA) Champion teams in her first public appearance since President Joe Biden dropped out of the 2024 race, on the South Lawn of the White House, Washington, U.S., July 22, 2024. REUTERS/Nathan Howard

Τον τίτλο «Ατρόμητη» επέλεξε να βάλει στο μονόλεπτο σποτ για τη διαφημιστική της εκστρατεία, η υποψήφια στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών και αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ, Κάμαλα Χάρις, ξεκίνησε σήμερα (30.07.2024) μία διαφημιστική εκστρατεία αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων, με σκοπό να κερδίσει παραπάνω κοινό από αυτό που είχε «κατακτήσει» ο προκάτοχός της, Τζο Μπάιντεν.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη αγορά διαφημιστικού χρόνου που κάνει η Χάρις, από τότε που πήρε τη στήριξη για το χρίσμα των Δημοκρατικών, όταν ο Τζο Μπάιντεν αποσύρθηκε από τον προεκλογική κούρσα στις 21 Ιουλίου 2024.

Οι διαφημίσεις θα προβληθούν σε τηλεόραση, πλατφόρμες streaming και social media σε διάφορες πολιτείες την περίοδο πριν το Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών (19 Αυγούστου).

Το πρώτο σποτ της προεκλογικής της εκστρατείας ξεκινά με φωτογραφίες της Χάρις από τότε που ήταν παιδί.

Στη συνέχεια εξιστορεί την επαγγελματική της πορεία ως εισαγγελέας, γενική εισαγγελέας και αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

«Το μόνο που πάντα υπήρξε η Κάμαλα Χάρις: ατρόμητη», λέει το σποτ.

Η υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις για τις προεδρικές εκλογές, ενθουσίασε τόσο κάποιους νεαρούς ψηφοφόρους που δεν είχε κερδίσει στην προεδρία του ο Τζο Μπάιντεν, όσο και αρκετά πλούσια πρόσωπα που θέλησαν να την στηρίξουν οικονομικά στον προεκλογικό της αγώνα.

Δείτε το πρώτο προεκλογικό σποτ της διαφημιστής της εκστρατείας:

Kamala Harris Launches Her Campaign for President

Η Κάμαλα Χάρις που αγόρασε διαφημιστικό χρόνο αξίας 50 εκατ. δολαρίων, «επισκίασε» κατά 10 εκατ. δολάρια τον Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος ξεκίνησε την διαφημιστική εκστρατεία του χθες.

Αυτή η αγορά, ήταν η μεγαλύτερη που είχε κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ από τον Ιανουάριο.

Στόχος της εκστρατείας του να απαντήσει στον έντονο ενθουσιασμό των ψηφοφόρων της Χάρις και των δωρεών που την κάνουν οι υποστηρικτές της.

Οι δημοσκοπήσεις που προσπαθούν να προβλέψουν ποιος θα είναι ο επόμενος πλανητάρχης, δείχνουν πως η 59χρονη Κάμαλα Χάρις έχει κλείσει την ψαλίδα με τον Ντόναλντ Τραμπ, αν και σε κάποιες έρευνες ο 78χρονος ακόμη προηγείται.

Από τη στιγμή που η Χάρις ανέλαβε τον νέο της ρόλο, επικεντρώνεται στις κακουργηματικές καταδίκες του Τραμπ, στη δίκη που εμπλέκεται και μια πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών και σε άλλες ποινικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Η 59χρονη υποψήφια τον κατηγορεί ανοιχτά και για το κύμα μέτρων κατά της άμλωσεις σε πολιτείες των οποίων ηγούνται οι Ρεπουμπλικάνοι.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version