Site icon NewsIT

Η έκπληξη του πρίγκιπα Γουίλιαμ σε μαθητές – Δεν πίστευαν στα μάτια τους

15.01.2016 | 12:41
Η έκπληξη του πρίγκιπα Γουίλιαμ σε μαθητές – Δεν πίστευαν στα μάτια τους

Ήταν η ώρα του μεσημεριανού. Οι μαθητές του σχολείου John Henry Newman στο Stevenage είχαν πάρει τις θέσεις τους.

Ξαφνικά είδαν ανάμεσά τους τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και έμειναν άναυδοι! Έκανε στάση για να φάει μαζί τους στο κυλικείο την ώρα του διαλείμματος και στο κενό από τις βάρδιές του στο East Anglian Air Ambulance. Ο δεύτερος στη σειρά της διαδοχής του θρόνου επέστρεψε στα καθήκοντά του μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και επισκέφτηκε το σχολείο με δύο συναδέλφους του. Αφού απόλαυσαν το γεύμα τους, έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στον σεφ του σχολείου Stuart.

“Το σχολείο είναι κοντά στο Lister Hospital. Τα ελικόπτερα χρησιμοποιούν τον χώρο για να προσγειωθούν και πάντα τους προσφέρουμε κάτι. Μείναμε έκπληκτοι όταν συνειδητοποιήσαμε πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν στο πλήρωμα. Κάθισε μαζί μου και με τους 11χρονους μαθητές. Τον ρώτησαν αν πέρασε καλά στις διακοπές και τους είπε ότι πέρασε υπέροχα. Ήταν πολύ όμορφο που η επίσκεψή του ήταν τόσο αυθόρμητη”, σημείωσε ο διευθυντής Clive Matthew.

 

 

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ προσγειώθηκε στη βάση και επιθεώρησε το αεροσκάφος μαζί με τους συναδέλφους του, συμπληρώνοντας τα καύσιμά του. Είχε πετάξει σε διάφορες αποστολές κατά τη διάρκεια της ημέρες, ενώ είχε συμμετάσχει και σε εργασίες συντήρησης. Εργάζεται από το περασμένο καλοκαίρι στην εναέρια υπηρεσία πρώτων βοηθειών μετά από τη RAF, όπου πετούσε σωστικά ελικόπτερα για αρκετά χρόνια.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version