Κόσμος

Η Ελισάβετ απέφευγε να φωτογραφίζεται με Μέγκαν, Χάρι και τα παιδιά τους

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν χάσει την εμπιστοσύνη της βασιλικής οικογένειας κι αυτό είχε συμβεί ακόμα και πριν από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Οι συνεντεύξεις, οι δημόσιες τοποθετήσεις και τα επικριτικά σχόλια του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έχουν κάνει τη βασιλική οικογένεια επιφυλακτική απέναντί τους καθώς δεν τους εμπιστεύονται όπως και η βασίλισσα Ελισάβετ πριν από τον θάνατό της.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Phil Dampier αποκάλυψε ότι ο Δούκας και η Δούκισσα χαρακτηρίστηκαν από τη βασιλική οικογένεια ως «μη αξιόπιστοι».

Ο φόβος είναι ότι οποιαδήποτε αλληλεπίδραση με τον Χάρι και τη Μέγκαν θα καταλήξει στα προγράμματα του Netflix ή σε άλλα πρότζεκτ τους.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται, η αείμνηστη βασίλισσα ήταν τόσο ανήσυχη που απέφευγε οποιαδήποτε δημόσια φωτογραφία μαζί τους ή τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

«Ο μεγάλος φόβος της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ που τον έχει τώρα και ο βασιλιάς είναι ότι κάθε εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, τείνουν να γίνει συνοδεία ενός κινηματογραφικού συνεργείου του Netflix ή φωτογράφου.

Έχεις πάντα την αίσθηση πως ό,τι κι αν συμβεί, όποιες κι αν είναι οι συζητήσεις, αργά ή γρήγορα θα καταλήξει σε ένα πρόγραμμα ή σε κάποιο είδος podcast. Και για αυτό απλά δεν εμπιστεύονται τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ».

Ο Phil Dampier εξήγησε επίσης ότι γνώριζε μέχρι τον θάνατό της πως τυχόν φωτογραφίες της δίπλα στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ ή τα παιδιά τους θα μπορούσαν να γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης και ως εκ τούτου επέλεξε να μη φωτογραφηθεί δημόσια μαζί τους.

Τα σχόλια έρχονται καθώς ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επικεντρώνονται στα τρέχοντα πρότζεκτς τους για το Netflix. To 2020 το ζευγάρι υπέγραψε μια συμφωνία 100 εκατομμυρίων δολαρίων που πρόκειται να λήξει το 2025.

Από τότε που υπέγραψαν με το Netflix, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν εργαστεί σε πολλά πρότζεκτ, συμπεριλαμβανομένου του ντοκιμαντέρ τους που περιείχε πολλά αμφιλεγόμενα σχόλια για τη βασιλική οικογένειά αλλά και την εμπειρία τους ως μέλη της.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεπέρασαν τους 2.000 οι νεκροί από τα 7,7 Ρίχτερ στη Μιανμάρ - Μία εβδομάδα εθνικού πένθους κηρύχτηκε στη χώρα
Στη Μιανμάρ θα σταματήσει αύριο κάθε δραστηριότητα για ένα λεπτό στις 12:51 και δύο δευτερόλεπτα τοπική ώρα (08:21 το πρωί ώρα Ελλάδας), τη στιγμή που γινόταν ο σεισμός των 7,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ
Προσωπικό διάσωσης μπροστά από τα συντρίμμια κτιρίου που κατέρρευσε από τον σεισμό στην πόλη Μανταλέι της Μιανμάρ
Ο Τραμπ κόβει την ιστορική μανόλια που φυτεύτηκε στον Λευκό Οίκο επί προεδρίας Άντριου Τζάκσον πριν από 200 χρόνια
«Όλα πρέπει να τελειώσουν, και αυτό το δέντρο είναι πολύ επικίνδυνο για την ασφάλεια, στην είσοδο του Λευκού Οίκου και πρέπει τώρα να αφαιρεθεί», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ
Η ιστορική μανόλια του Άντριου Τζάκσον που ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1829 έως το 1837