Κόσμος

Η Εμίλια Κλαρκ θα ήθελε να γίνει η πρώτη γυναίκα Τζέιμς Μποντ

Η Εμίλια Κλαρκ δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να γίνει η πρώτη θηλυκή Τζέιμς Μποντ, καθώς ο Ντάνιελ Κρεγκ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον κινηματογραφικό ρόλο μετά από 13 χρόνια.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Game of Thrones” και της ταινίας “Last Christmas” έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Empire και ρωτήθηκε αν θα ήθελε να υποδυθεί τον χαρακτήρα του θρυλικού Βρετανού κατασκόπου.

“Φυσικά! Ναι!” απάντησε.

“Ο Τζέιμς Μποντ είναι από εκείνα τα franchises που είναι πάντα άψογα” τόνισε η Αγγλίδα ηθοποιός.

“Θα μπορούσατε να είστε ο πιο κακόγουστος Τζέιμς Μποντ στον κόσμο και ακόμα θα ήταν άψογο” πρόσθεσε.

Ένας αριθμός ηθοποιών έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να γίνουν η πρώτη γυναίκα Bond, συμπεριλαμβανομένης της Μισέλ Ντόκερι από τη σειρά και την ταινία “Downton Abbey”. Η Λασάνα Λιντς είναι επί του παρόντος ισχυρή υποψηφιότητα, με φήμες ότι θα της δοθεί ο τίτλος 007 στη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ “No Time to Die”.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «bromance» Τραμπ – Μασκ περνάει κρίση: Από την κόντρα, στην αλληλοϋποστήριξη και από τον διορισμό στην παραίτηση
Πώς από πολιτικοί «αντίπαλοι» και επικριτές, Τραμπ και Μασκ ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μία πανίσχυρη κυβέρνηση στις ΗΠΑ, η οποία μέσα σε λίγους μήνες περνάει «κρίση»
Ο Έλον Μασκ και ο Ντόναλντ Τραμπ
Στο αρχείο με απόφαση Ντόναλντ Τραμπ οι κατηγορίες για διαφθορά σε βάρος του δημάρχου της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς
Το υπουργείο κατηγορείται ότι «παζάρεψε» την παύση της δίωξης του δημάρχου, με αντάλλαγμα τη δέσμευσή του ότι θα αντιμετωπίσει την παράτυπη μετανάστευση
Ο Έρικ Άνταμς