Site icon NewsIT

Η επίδραση της Adele! Μπόμπιρας ακούει το Hello και..

02.12.2015 | 21:16
Η επίδραση της Adele! Μπόμπιρας ακούει το Hello και..

Για τους περισσότερους γονείς, το μόνιμο άγχος είναι πώς θα διαχειριστούν το κλάμα των παιδιών τους. Είναι γνωστό, πως τα μωρά κλαίνε επειδή πεινάνε, επειδή νιώθουν πόνο ή απλά κλαίνε γιατί έτσι θέλουν! Η Samantha όμως βρήκε τον καλύτερο τρόπο να ηρεμήσει τον μικρό της. Το καινούριο τραγούδι της Adele, το 'Hello'!

”Προσπάθησα πολλούς τρόπους για να τον κάνω να ηρεμήσει και να σταματήσει το κλάμα. Προσπάθησα να του τραγουδήσω η ίδια, να παίξω μαζί του, αλλά τίποτα. Κάποια στιγμή μου ήρθε μία ιδέα. Έβαλα να παίζει το βίντεο της Adele από το τραγούδι “Hello” και σταμάτησε να κλαίει. Χάρη στην Adele!”.

Ο μπόμπιρας, όχι μόνο σταμάτησε το κλάμα, για τον πονόδοντο που είχε, αλλά έστρεψε όλη του την προσοχή στο κινητό της μαμάς του και παρακολουθούσε προσεκτικά το βίντεο του τραγουδιού. Το βίντεο έχει γίνει viral με τους χρήστες του Facebook να σχολιάζουν ”Φανταστικό! Πρέπει να το ανεβάσεις στο Youtube”.

Η Adele, που έχει ένα τρίχρονο αγοράκι, πρόσφατα αποκάλυψε ότι σε αντίθεση με άλλα παιδιά, ο γιος της ”δεν αγαπάει τη μουσική μου”.

Πηγή: Dailymail

Tags: ,

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version