Site icon NewsIT

Η επική απάντηση μαθήτριας δημοτικού σε ερώτηση μαθηματικών!

11.11.2015 | 18:53
Η επική απάντηση μαθήτριας δημοτικού σε ερώτηση μαθηματικών!

Αποστομωτική ήταν η απάντηση μιας μαθήτριας δημοτικού σε ερώτηση μαθηματικών αλά "Beverly Hills 90210". Η Maddy Douglas έχει μάθει αλλιώς τους κανόνες των κοριτσιών για τα πρώην αγόρια φίλων της από τη μαμά της. Ευτυχώς για εμάς και όλους τους χρήστες του διαδικτύου δεν διστάζει να πει την άποψή της ακόμα και σε ένα τεστ μαθηματικών!

8 μαθητές γυμνασίου και εναλάξ ραντεβού. Όλοι βγήκαν με όλους. Απλά έπρεπε να βρει τη σειρά των ραντεβού. Υπάρχουν όμως και όρια. Τουλάχιστον για τη μικρή Maddy που τα εξέθεσε στην ιδιαίτερη απάντησή της. “Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό το πρόβλημα επειδή η μαμά μου λέει ότι σύμφωνα με τον κώδικα των κοριτσιών δεν επιτρέπεται να βγεις με το πρώην αγόρι φίλης”.

Η επική απάντηση της μικρούλας έγινε γρήγορα viral στο ίντερνετ από τη στιγμή που η μητέρα της ανέβασε την απάντηση στη σελίδα του Facebook της Huffington Post. Η Jen Douglas δήλωσε πως το πρόβλημα τη σόκαρε αλλά είναι περήφανη για την απάντηση της κόρης της. “Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ ανοιχτόμυαλο άνθρωπο και ως ελεύθερη μητέρα προσπαθώ να μάθω στα παιδιά μου για την ισότητα και τους διαφορετικούς τύπους ανθρώπων που θα συναντήσουν στη ζωή τους. Η πρώτη μου όμως αντίδραση όταν είδα την ερώτηση ήταν πως δεν είναι κατάλληλη για παιδιά της τετάρτης δημοτικού ή γενικά οποιασδήποτε τάξης”.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version