Site icon NewsIT

Η επιστροφή των ηρώων από τις χριστουγεννιάτικες ταινίες – Πώς είναι σήμερα;

24.12.2015 | 22:01
Η επιστροφή των ηρώων από τις χριστουγεννιάτικες ταινίες – Πώς είναι σήμερα;

Τώρα που τα Χριστούγεννα έφτασαν, οι γιορτινές ταινίες μας κάνουν παρέα τα βράδια. Όλοι μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, όσα χρόνια και να περάσουν, όσες φορές κι αν τις έχουμε δει, ποτέ δεν κουραζόμαστε. Κάποιοι κάθονται με το μικρό τους παιδί να απολαύσουν παρέα ένα χριστουγεννιάτικο απόγευμα. Άλλοι κάνουν baby sitting και το κάνουν από υποχρέωση στην αρχή, αλλά στο τέλος απολαμβάνουν την προβολή περισσότερο κι από τους μικρούς. Ενώ άλλοι, λίγο πριν βγουν, την ώρα που ετοιμάζονται για μία νυχτερινή έξοδο, ρίχνουν κλεφτές ματιές στην τηλεόραση που άφησαν ανοιχτή. Στην αρχή, μπορεί να κοροϊδέψουν αλλά σίγουρα θα έχουν αργήσει στο ραντεβού τους γιατί θέλουν να δουν για χιλιοστή φορά το τέλος ''αφού αυτό αξίζει!''

Πώς όμως να είναι οι αγαπημένοι μας ήρωες; Γιατί, είπαμε, εμείς μεγαλώσαμε, αλλά τι, αυτοί έμειναν ίδιοι; Μεγάλωσαν, λοιπόν, και οι χαρακτήρες, που μαζί τους υποδεχτήκαμε τα Χριστούγεννα, στον καναπέ, παρέα με μία κόκκινη κουβέρτα και ζεστή σοκολάτα, έστω γάλα, γιατί όποτε θέλαμε σοκολάτα ”η μαμά δεν είχε αγοράσει”.

Και θα ξεκινήσουμε με το Home Alone και τον ταλαίπωρο Kevin, που κακά τα ψέματα, το να σε ξεχνάνε οι γονείς σου στο σπίτι και να πρέπει να τα βάλεις και με ληστές, δεν είναι και λίγο. Ο Macaulay Culkin μεγάλωσε κι έχει ένα προφίλ πολύ τρομακτικό και άγριο. Ο πάνγλυκος Sam από το Love Actually, τo 2003, συνεχίζει και είναι τόσο όμορφος όπως τότε και πρωταγωνιστεί σε αρκετές ταινίες. Ο Daniel Tay που υποδύθηκε τον Michael, στην ταινία Elf έχει παίξει σε αρκετές χολιγουντιανές ταινίες, αλλά δύσκολα μπορεί κανείς να σταματήσει να τον συγκρίνει με τον ρόλο του Michael. Η Mara Wilson, αν και μικρούλα ήταν πολύ γλυκιά, μεγαλώνοντας δε θα λέγαμε το ίδιο. Υποδυόμενη τη Susan Walker, στη ταινία ‘Miracle On 34th Street’ έκανε τα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός, αν και όλοι την αγαπήσαμε από την Matilda. Και τέλος, ο στρουμπουλός Brett Kelly, που έκανε τον Thurman στην ‘The Kid,Bad Santa”, ε, είναι ίδιος θα λέγαμε!

Πηγή: Shortlist

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version