Παρασκευή, 16 Αυγ.
31oC Αθήνα

Η Ευρώπη στα χειρότερα της, Μέρος Πρώτο

Η Ευρώπη στα χειρότερα της, Μέρος Πρώτο

Ω, η Ευρώπη. Η τέταρτη σε έκταση ήπειρος του πλανήτη μας που φιλοξενεί εμένα, εσένα και όχι το Κιμ από Πίσω καταλαμβάνει συνολικά με τα νησιά έκταση 10.500.000 τετρ. χιλ., το 7% περίπου της συνολικής ξηράς του πλανήτη μας.

Η ήπειρος που έχει τραβήξει τα πάνδεινα και έχει δει την οικονομία της να τρωει τη μια φάπα μετα την άλλη αφού πριν τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ηγέτης, μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο είδε το Αμερικα να παίρνει την πρωτιά και τώρα τρέχει ασθμαίνοντας πίσως από τις αναδυόμενες οικονομίες Κίνας, Ρωσίας, και Λατινικής Αμερικής προφανώς και θα συνεχίσει να έχει προβλήματα με το είναι της αφού έχει πολλά κακά. Αυτό υποστηρίζει η ιστοσελίδα Thrillist που αποφάσισε να ξεμπροστάσει κάθε λαό της Ευρωπαικής Ένωσης με τα χειρότερα του. Γιατί εαν υπάρχει κάτι σήμερα που φέρνει εμάς τους Ευρωπαίους πιο κοντά είναι τα προβλήματα μας. Wow ε;

Αυστρία: Μεγαλύτερο ποσοστό νέων καπνιστών

Αποφασισμένοι να ξεχάσουν ότι ο Χιτλερ ήταν δικός τους ή ότι η Κοντσίτα δεν έκανε την επιτυχία που της άξιζε με τόσο μούσι, οι Αυστριακοί ηλικίας 15 με 24 καπνίζουν αρειμανίως σε ένα ποσοστό 29.4%. Τι καπνίζουν ακριβώς ακόμη να διευκρινιστεί.

Βέλγιο: Χειρότερη κυκλοφοριακή συμφόρηση

Ο χρόνος που χρειάζεται να διασχίσεις μια πόλη στο Βέλγιο αρκεί για να φας μια δωδεκάδα βάφλες. Βρυξέλες και Αμβέρσα είναι ό,τι χειρότερο για όσους έχουν road rage. Τραβάτε εκεί φίλοι, θα θεραπευθείτε άμεσα.

Bουλγαρία: Μικρότερη ελευθερία του τύπου

Σύμφωνα με τους Ρεπόρτερ χωρίς Συνορα, η γείτονα χώρα έχει τη μικρότερη ελευθερία στα ΜΜΕ της ενώ ήρθε 87η στην καταταξη της σαπίλας ανάμεσα σε άλλες 179 χώρες που εαν πεις τη γνώμη σου ως δημοσιογράφος παθαίνεις κάτι ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ. Στον αντίποδα η Φινλανδία αλλά για αυτήν έχουμε άλλα ραμματα για τη γούνα της.

Κροατία: Η μικρότερη συμμετοχή σε προγράμματα Erasmus

Aπό το 2000 και μετά, η χώρα που είναι και το νεότερο μέλος της Ευρωπαικής Ένωσης αφού ουσιαστικά μπήκε στο πανηγύρι τον Ιούλιο του 2013, δεν στέλνει τα νειάτα της σε πανεπιστημιακά προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών, ή τουλάχιστον δεν στέλνει όσα νειάτα θα έπρεπε αναλογικά με τον πληθυσμό της. Ίσως γιατί ξέρει τι κολαστήρια κραιπάλης συμβαίνουν εκεί που όλα τα καλά παιδιά και οι φίλοι τους μαζευόμαστε για να κάνουμε ένα πάρτι από τα ΣΩΣΤΑ, Ω ΝΑΙ!

Κύπρος: Λιγότερα 18χρονα στο σχολείο

Ϊσως επειδή είναι υπόχρεοι να κάνουν τη στρατιωτική τους θητεία αμα τη ενηλικίωση τους, ίσως επειδή είναι μια χαρά εκεί στην παραλία, σύμφωνα με την ερευνα της ιστοσελίδας στην Κύπρο εντοπίζονται οι λιγότεροι 18χρονοι μαθητές στα σχολεία. Που σημαίνει ότι το παρατάνε και πάνε για μπάνιο νωρίτερα από άλλους; Ίσως. Δεν ξέρω. Δεν απαντώ.

Τσεχία: Εδώ η καλή σύγχρονη δουλεία

Εϊτε θες να αναφερθούμε στις εργασιακές συνθήκες, τα ωράρια ή το ημερομίσθιο είτε θες να μιλήσουμε για την εμπορία γυναικών για σεξουαλική εκμετάλευση, η Τσεχικη Δημοκρατία κρατάει τα σκηπτρα της ντροπής. Αυτή την πληροφορία πρεέπει αν την αντιληφθείς και να την κατανοήσεις για εκείνες τις νύχτες που μεθάς κάτω από τον ουρανό της Πράγας. Που θα ξυπνήσεις, κανείς δεν θα γνωρίζει.

Δανία: Τα λιγότερα Ζara ανα πολίτη

Είναι τραγικό αυτό που έχει συμβεί στη Δανία, Τόσο τραγικό μάλιστα που φέρεται να υπαρχει πολιτικός που διέταηε ΕΔΕ για να ανακυφθεί για ποιο λόγο εδώ που το χρήμα κυλάει άφθονο και οι άνθρωποι είναι μια χαρά πολιτισμένοι ρατσιστές υπάρχουν ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ του Ισπανικού κολλοσού σε όλη τη χώρα. Κάντο εικόνα. Εσύ και άλλα 2.8 εκατομύρια Δανοί ανα καταστημα. Αυτό είναι πολύ τρομακτικό αλήθεια.

Εσθονία: Εδώ το καλό και μεγαλύτερο μισθολόγικό χάσμα αναμεσα στα 2 φύλα

Εαν είσαι γυναίκα θα πληρωθείς περίπου 27.3% λιγότερα από τους συναδέλφους σου που ανακουφίζουν την κύστη τους όρθιοι. Για να το πώ πιο ευγλωτα, οι μισθοί για τις γυναίκες στην Εσθονία είναι όσο δίκαιο είναι να πέφτεις συνέχεια και να πληρώνεις στο Μειφεαρ, το πιο ακριβό τετράγωνο της πιο ακριβής βρετανικής Μονοπολης. Χάλια.

Φινλανδία: Μεγαλύτερο ποσοστό κατάθλιψης

Ναι, εδώ εαν είσαι δημοσιογράφος δεν σε φιμώνουν. Από την άλλη εδώ το κρύο και η έλλειωη ηλιοφάνειας μπορεί να οδηγήσει σε καταθλιωη συχνότερα από άλλες χώρες της Ευρώπης αλλά ας μην ανησυχήσει κανείς για τους Φινλανδούς. Αυτοκτονούν λιγότερο από τους Λιθουανούς.

Γαλλία: Λιγότερα πτυχία αγγλικής γλώσσας

Κάτι το οποίο μου φαντάζει απόλυτα λογικό. Οι Άγγλοι είναι βάτραχοι. Στη Γαλλία τα τρώνε τα βατράχια. Κάποιος στη Μονμάρτη διάβασε αυτή την πληροφορία και συνέχισε να τρώει τη μπαγκέτα του αδιαφορώντας στο πρότυπο του Έλληνα πολιτικού προς τον ψηφοφόρο του.

Γερμανία: Το χαμηλότερο ποσοστό ιδιοκτησίας

Οι φίλοι μας οι Γερμανοί δεν ενδιαφέρονται καθόλου συγκριτικά με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους να αποκτήσουν σπίτι και προτιμούν το ενοίκιο. Εϊναι πολύ λογικό. Οι φίλοι μας οι Γερμανοί έχουν αγοράσει τον Ευρωπαίκό Νότο στο σύνολο του.Πάμε παρακάτω.

Στο δεύτερο μέρος, ποιό είναι το πρωτείο της Ελλάδας, σε ποια Ευρωπαική χώρα καταναλώνεται η περισσότερη κοκαίνη και ποιοι πολίτες της Ευρώπης ακούνε ΦΠΑ και θέλουν να σπάσουν το ίντερνετ με περισσότερους από έναν Καρντάσιαν τρόπο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε