Site icon NewsIT

Η φρίκη “βασιλεύει” στην Ινδία: Γηραιός χωριού έδωσε εντολή να βιαστεί 10χρονο κορίτσι για να τιμωρήσει τον πατέρα του!

12.07.2014 | 20:20
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο πρεσβύτερος του χωριού δεν είναι πάντα κι ο πιο σοφός... Ο γηραιός ενός χωριού στην Ινδία συνελήφθη γιατί επέτρεψε να βιαστεί ένα 10χρονο κορίτσι, ως τιμωρία για τον πατέρα της, επειδή εκείνος ξυλοκόπησε έναν μεθυσμένο γείτονα που μπήκε στο σπίτι τους, με σκοπό να παρενοχλήσει τη γυναίκα του!

Την επομένη του περιστατικού, ο… δαρμένος γείτονας κατήγγειλε το περιστατικό στους γηραιούς του χωριού και ο… “εξυπνότερος” αυτών διέταξε τον βιασμό της 10χρονης κορούλας του άνδρα που προστάτεψε την οικογένειά του, ως τιμωρία, επειδή “έπρεπε να πληρώσει”.

Στη συνέχεια ο γείτονας παρέσυρε το κατά 15 χρόνια νεότερό του κορίτσι σε κοντινούς θάμνους και το βίασε, την ώρα που η μητέρα του κοριτσιού έκλαιγε από το τρόμο της, ενώ αργότερα ο δράστης συνελήφθη.

Αστυνομία: “Μία ώρα αργότερα η μητέρα κατάφερε να βρει το κορίτσι, μέσα σε μία λίμνη αίματος”

Όπως αναφέρθηκε, οι γείτονες δεν ανέφεραν το παραμικρό, υπό τον φόβο της… στοχοποίησης, την ώρα που η υπόθεση αυτή προστίθεται στην πολύ μακρά λίστα παρόμοιων απάνθρωπων περιστατικών στην Ινδία, όπου μία σεξουαλική επίθεση συμβαίνει κάθε 22 λεπτά!

Οι σοκαριστικές στατιστικές κι οι στόχοι του νέου Προέδρου

Τα επίσημα αρχεία της χώρας για την εγκληματικότητα αποκαλύπτουν πως μόνο το 2012 έγιναν 24.923 καταγγελίες για βιασμούς σε ολόκληρη τη χώρα, όμως οι γυναικείες ενώσεις λένε πως το νούμερο αυτό δεν είναι καθόλου ενδεικτικό, αφού είναι πολλές οι γυναίκες που ντρέπονται και δεν αναφέρουν τέτοια περιστατικά.

Την ίδια ώρα, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, καλεί τις αρχές να πράξουν τα δέοντα ενάντια στα περιστατικά βιασμών στη χώρα.

“Το να σεβόμαστε και να προστατεύουμε τις γυναίκες θα πρέπει να είναι προτεραιότητα του 1,25 δισεκατομμυρίου κατοίκων αυτής της χώρας”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρεμασμένη και ατιμωμένη άλλη μια κοπέλα στο Πακιστάν

Δεν έχει τέλος η φρίκη! Κρέμασαν σε δέντρο άλλες δύο γυναίκες

Ινδία: Θα καταπολεμήσουν τους βιασμούς βάζοντας στα σπίτια τουαλέτες

Καμμία ελπίδα! Και νέα υπόθεση ομαδικού βιασμού στην Ινδία

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version