Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Η γκάφα της US Airways: Τουίταραν πορνογραφική φωτογραφία!

Η γκάφα της US Airways: Τουίταραν πορνογραφική φωτογραφία!

Αυτή κι αν ήταν γκάφα μεγατόνων! Μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες του κόσμου, η US Airways, απάντησε στο tweet παραπόνων μιας επιβάτη με μια… φωτογραφία πορνό!

Όλα ξεκίνησαν από το tweet μιας γυναίκας, που έκανε παράπονα για την καθυστέρηση στην πτήση της για το Πόρτλαντ και ζητούσε ανταλλάγματα για την ταλαιπωρία της.

Η απάντηση, μέσω twitter, της εταιρίας ήταν: «Δεν μας αρέσει αυτό που ακούμε Άλεξ. Παρακαλούμε ενημερώστε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών εδώ». Και όπου εδώ θα έπρεπε να υπάρχει link για την εξυπηρέτηση πελατών. Αμ δε!

Αυτό που υπήρχε ήταν μια φωτογραφία με μια γυμνή γυναίκα να κάνει… σεξ με ένα Boing 777. Η ίδια φωτογραφία είχε κυκλοφορήσει ευρέως ως «αστείο» για το εξαφανισμένο Boeing της Malaysia Airlines!

Μόλις στάλθηκε το tweet και εκατομμύρια χρήστες είδαν τη φωτογραφία, φυσικά προκλήθηκε χαμός! Πήρε 22 λεπτά στους ανθρώπους της US Airways να καταλάβουν τη γκάφα και να σβήσουν το “αμαρτωλό” tweet! Αλλά το κακό είχε γίνει.

Η συνέχεια ήταν ένα νέο μήνυμα, αυτή τη φορά απολογητικό. «Ζητάμε συγγνώμη για την ανάρμοστη φωτογραφία που μοιράστηκε ως link σε μια από τις απαντήσεις μας. Αφαιρέσαμε το σχετικό tweet και το ερευνούμε».

Η πιθανότερη εκδοχή για το τί συνέβη είναι πως ένας από τους υπαλλήλους της εταιρίας έλαβε τη φωτογραφία, θέλησε να την αντιγράψει και να τη στείλει κάπου, αλλά το paste έγινε την πιο λάθος στιγμή, στο πιο λάθος tweet!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Κατηγορεί το Twitter για φοροδιαφυγή!

To Twiiter αλλάζει μορφή!

Ο ατζαμής πιλότος! «Στούκαρε» το αεροπλάνο σε κτίριο πριν την απογείωση! (ΦΩΤΟ)

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο Χίθροου – Έπιασε φωτιά στον αέρα – VIDEO ντουκουμέντο

Γεννιέται η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε