Site icon NewsIT

Η “γυναίκα με τα κόκκινα” και ο Βλαντιμίρ Πούτιν βάζουν… “φωτιά” [vids]

13.07.2017 | 14:12
Η “γυναίκα με τα κόκκινα” και ο Βλαντιμίρ Πούτιν βάζουν… “φωτιά” [vids]

Εδώ και χρόνια η ζωή του Βλαντιμίρ Πούτιν και ειδικά η προσωπική του ζωή είναι ένα από τα πιο hot ζητήματα της διεθνούς ειδησεογραφίας. Και επίσης ένα θέμα που "τροφοδοτεί" κάθε είδους θεωρία συνωμοσίας. Όπως και τώρα.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας επισκέφτηκε ένα από τα σημαντικότερα μοναστήρια της Ρωσίας, αυτό του Αγίου Σέργιου στο νησί Βάλααμ στα βορειοδυτικά, όπου συνάντησε και τον πατριάρχη της Ρωσίας Κύριλο. Φυσικά, οι κάμερες και οι φωτογράφοι ήταν εκεί για να υποδεχτούν τον πρόεδρο της Ρωσίας. Έφτασε με ένα τζιπ μάρκας Mercedes που οδηγούσε ο ίδιος. Ως εδώ, όλα καλά.

Κατέβηκε από τη θέση του οδηγού και άνοιξε την πίσω πόρτα. Αλλά την έκλεισε άμεσα. Και τώρα, ξεκίνησαν όλα!

Στο επίσημο video, φαίνεται ο Πούτιν να παρκάρει το πολυτελές αυτοκίνητο και στη συνέχεια να κατευθύνεται στο μοναστήρι. Αλλά υπάρχει ένα κομμάτι που “επισήμως”… κόπηκε! Πως να μην “τροφοδοτηθούν” οι θεωρίες συνωμοσίας μετά;

Ο Πούτιν, που κατέβηκε από το αυτοκίνητο χωρίς να φορά σακάκι, άνοιξε την πόρτα και στα δευτερόλεπτα που την κράτησε ανοιχτή όλοι είδαν ότι στο πίσω κάθισμα καθόταν μια μυστηριώδης γυναίκα, που φορούσε κόκκινα αλλά κανείς δεν είδε το πρόσωπό της γιατί μόλις άνοιξε η πόρτα, έκανε νόημα στον Πούτιν να την κλείσει και εκείνος… υπάκουσε.

Και φυσικά, αμέσως, άρχισαν όλοι να αναρωτιούνται ποια είναι η γυναίκα που καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο πρόεδρος της Ρωσίας.

Και δεν άργησαν κάποιοι να τη… βρουν κιόλας στο πρόσωπο της “Μελισάνδης”, του χαρακτήρα του Game Of Thrones.

Και πήρε τέτοια έκταση το θέμα, που αναγκάστηκε μέχρι και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου, Ντιμίτρι Πεσκόφ, να βγει και να το σχολιάσει. Και όπως πάντα η πραγματικότητα είναι… πεζή.

Η μυστηριώδης γυναίκα με τα κόκκινα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου ήταν… γυναίκα μέλος της φρουράς του Ρώσου προέδρου. Ο οποίος δεν… υπάκουσε στην εντολή της να κλείσει την πόρτα αλλά ήθελε να πάρει το σακάκι του κι εκείνη του είπε πως κάποιος του το έφερνε ήδη.

Αυτή τουλάχιστον είναι η επίσημη εκδοχή…

Πηγή: rt.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version