Τετάρτη, 3 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Η Καμίλα και ο αδερφός του βασιλιά Καρόλου έγιναν μέλη του Τάγματος του Thistle – Το βίντεο που ανέβασε ο Γουίλιαμ

Η Καμίλα και ο αδερφός του βασιλιά Καρόλου έγιναν μέλη του Τάγματος του Thistle – Το βίντεο που ανέβασε ο Γουίλιαμ
ΦΩΤΟ REUTERS

«Γιορτάζουμε τους άνδρες και τις γυναίκες που έχουν προσφέρει τόσα πολλά στη ζωή στη Σκωτία σε αυτήν την ειδική τελετή στο Εδιμβούργο σήμερα» έγραψε στην ανάρτησή του ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος ανέβασε βίντεο από τους εορτασμούς που πλημμύρισαν με χαμόγελα τη βασιλική οικογένεια, μετά από καιρό…

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εμφανίστηκε στους εορτασμούς για τη Σκωτία για άλλη μια φορά μόνος, καθώς η σύζυγός του Κέιτ δίνει ακόμα τη δική της μάχη με τον καρκίνο ενώ ο βασιλιάς Κάρολος, ήταν χαμογελαστός και ιδιαίτερα ευδιάθετος μπροστά στο φακό.

Η βασίλισσα Καμίλα και ο δούκας του Εδιμβούργου Edward, έγιναν μέλη του Τάγματος του Thistle κατά τη διάρκεια της λειτουργίας για τον εορτασμό του μεγαλύτερου τάγματος ιπποτισμού της Σκωτίας σήμερα…

«Συγχαρητήρια στους νεότερους Ιππότες και Κυρίες του Τάγματος του Thistle» έγραφε η ανάρτηση στη σελίδα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ στο X.

Η Καμίλα και ο Έντουαρντ έγιναν βασιλικοί Ιππότες του Τάγματος από τον Βασιλιά και σε μια ιδιωτική τελετή, στην οποία παρευρέθηκε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Εκτός από την Κέιτ που συνεχίζει τις χημειοθεραπείες για τον καρκίνο, απούσα ήταν και η πριγκίπισσα Άννα, αδερφή του Καρόλου, η οποία αναρρώνει στο σπίτι μετά τον τραυματισμό της με το άλογο.

ΦΩΤΟ REUTERS

Κάθε χρόνο, ο βασιλιάς περνάει μια εβδομάδα επισκεπτόμενος διάφορες περιοχές της Σκωτίας, συναντά Σκωτσέζους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και φιλοξενεί χιλιάδες στο Παλάτι του Χόλιροντχάουζ ως αναγνώριση του σημαντικού έργου τους.

Γνωστές στη Σκωτία ως «Royal Week» ή αλλιώς «Holyrood Week», αυτές οι επισκέψεις γιορτάζουν την κουλτούρα, τα επιτεύγματα και την κοινότητα της Σκωτίας.

Η εβδομάδα του Holyrood γίνεται συνήθως από τα τέλη Ιουνίου έως τις αρχές Ιουλίου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις