Site icon NewsIT

Η Κέιτ Μίντλετον σε νέα δημόσια εμφάνιση: Πήγε σε αγώνα ποδοσφαίρου με τον πρίγκιπα Λούις

14.10.2024 | 21:34
Η Κέιτ Μίντλετον σε νέα δημόσια εμφάνιση: Πήγε σε αγώνα ποδοσφαίρου με τον πρίγκιπα Λούις

Britain's Catherine, Princess of Wales reacts during a visit to Southport Community Centre in Britain, to meet the families of those caught up in the Southport knife attack earlier this year. Picture date: Thursday October 10, 2024. Danny Lawson/Pool via REUTERS

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γονείς και τα παιδιά που βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο (12-13.10.2024) σε παιδικό ποδοσφαιρικό αγώνα στη Βρετανία, όταν αντίκρισαν την Κέιτ Μίντλετον στο χώρο μαζί με τον γιο της, πρίγκιπα Λούις.

Μία Αγγλίδα φαν της βασιλικής οικογένειας ανέβασε βίντεο στον λογαριασμό της στο Tiktok εξιστορώντας την εμπειρία που είχε με την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Η Κέιτ Μίντλετον και ο μεγαλύτερος της γιος, πρίγκιπας Λούις βρέθηκαν σε τοπικό αγώνα ποδοσφαίρου νέων αφού ο νεαρός «διάδοχος» έπαιζε στο παιχνίδι.

Η πριγκίπισσα Κάθριν, φαίνεται να αλληλεπιδρά με άλλους γονείς στο γήπεδο, ντυμένη σε ουδέτερες αποχρώσεις του φθινοπώρου με καφέ γάντια και παλτό.

Η γυναίκα που ανέβασε το βίντεο ανέφερε: «Δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβη. Πηγαίνω τα περισσότερα σαββατοκύριακα τον γιο μου σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, και αυτό το σαββατοκύριακο είχα αισθανθεί ότι το κλίμα στο χώρο ήταν κάπως διαφορετικό. Ρώτησα μία φίλη μου “Τι συμβαίνει” και εκείνη μου είπε: “Πίσω σου είναι η Κέιτ Μίντλετον με τον Λούις και τους σωματοφύλακές τους”.

Εκείνη την ώρα γύρισα και πραγματικά η Κέιτ ήταν μόλις μερικά βήματα μακριά μου. Φορούσε απλά ρούχα και φαινόταν ότι ήθελε να μη δώσει στόχο. Βέβαια, όλοι ήξεραν ότι ήταν εκείνη αφού ξέρουν ποιοι είναι οι σωματοφύλακές της. Δεν ήξερα τι να κάνω, σκεφτόμουν ότι πρέπει να βγάλω φωτογραφία», είπε η γυναίκα που είδε την πριγκίπισσα στο γήπεδο, εμφανώς έκπληκτη.

@royalteaandtarot Omg!! What a weird weekend I’ve had! 😳😱 you can zoom in on the photo I shared! #katemiddleton #royalnews #royalty #royalfamily #princessofwales #catherinemiddleton #princeharry #meghanmarkle #princewilliam #kingcharles #fyppp #thequeen ♬ original sound – RoyalTeaAndTarot

 

Και συνέχισε: «Την είδα και σκεφτόμουν: “Είναι όντως αυτή; Είναι στ’ αλήθεια η Κέιτ;” Πραγματικά φαινόταν κουρασμένη, δεν είχε βάλει πολύ μακιγιάζ και δεν έβγαλε στιγμή το καπέλο. Ο Λούις έμοιαζε με τον Λούις. Δεν ήθελα να τον βγάλω φωτογραφία, δεν το θεώρησα σωστό. Ο πρίγκιπας δεν έπαιξε σε όλο τον αγώνα, στο τέλος έφυγαν με ένα αμάξι Rage Rover που πήγε πολύ πολύ αργά, πράγμα αρκετά περίεργο».

«Κάποιοι μπορεί να μην με πιστέψουν ζητώ από όσους έχουν Tiktok και ήταν σε εκείνο τον αγώνα να επιβεβαιώσουν ότι ήταν πραγματικά η Κέιτ Μίντλετον. Ήταν εκεί μαζί με τις άλλες μαμάδες σαν μία απλή μητέρα. Δεν ξέρω γιατί μου φαίνεται τόσο περίεργο μιας και θα γίνει κάποια στιγμή βασίλισσα και απλά ήταν στο ίδιο γήπεδο με μένα ένα τυχαίο Σάββατο πρωί», κατέληξε η γυναίκα.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version