Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ έδωσε το παρών στην εκδήλωση «Wags to Riches Gala» που έγινε στην υπερπολυτελή έπαυλη του Ντόναλντ Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα.
Στην τεράστια έπαυλη του Ντόναλντ Τραμπ, η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ παρευρέθηκε στη φιλοζωική εκδήλωση «Wags to Riches Gala».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σκοπός, ήταν η συγκέντρωση κεφαλαίων για τη διάσωση και την καλή διαβίωση των ζώων.
Όπως φαίνεται από φωτογραφίες της «Daily Mail» από την εκδήλωση, η νέα πρέσβης στην Ελλάδα τράβηξε όλα τα βλέμματα με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα.
Το λουκ της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ συμπλήρωσε ένα εξίσου λαμπερό κολιέ με πολύτιμους λίθους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Kimberly Guilfoyle stuns at Mar-a-Lago bash as she bounces back from break up with Donald Trump Jr. https://t.co/x1vHZOJzEv
— Daily Mail Online (@MailOnline) March 25, 2025
Σημειώνεται πως η 56χρονη, πρώην αρραβωνιαστικιά του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, του μεγαλύτερου γιου του Προέδρου των ΗΠΑ, είχε εγκαταλείψει το Μαρ-α-Λάγκο, όταν χώρισαν.
Παρά το ό,τι η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ έχασε την ευκαιρία να έχει πεθερό της τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, εκείνος έδειξε μόλις την 25η Μαρτίου την αγάπη του για την ίδια, και οι δύο τους για την Ελλάδα.