Site icon NewsIT

Η κόρη του R. Kelly κατηγορεί τον πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση: «Φοβόμουν να μιλήσω»

14.10.2024 | 18:53
Η κόρη του R. Kelly κατηγορεί τον πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση: «Φοβόμουν να μιλήσω»

FILE PHOTO: Singer R. Kelly arrives at the 41st American Music Awards in Los Angeles, California November 24, 2013. REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Η Buku Abi, η 26χρονη κόρη του ράπερ R. Kelly, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από τον ίδιο της τον πατέρα.

Ο R. Kelly, θρύλος της ραπ σκηνής στις ΗΠΑ, βρίσκεται ήδη στη φυλακή από το 2022 για εκβιασμό και σεξουαλική κακοποίηση, διακίνηση παιδικής πορνογραφίας και αποπλάνηση ανηλίκων. Η κόρη του ράπερ, Buku Abi, μιλώντας σε ντοκιμαντέρ για την υπόθεση του πατέρα της αποκάλυψε ότι και η ίδια έπεσε θύμα του πατέρα της όσο ήταν ανήλικη.

Τα τελευταία λεπτά του νέου ντοκιμαντέρ δύο επεισοδίων του TVEI Streaming Network , «Karma: A Daughter’s Journey», που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή (11.10.2024), υποστηρίζουν ότι η 26χρονη Abi κακοποιήθηκε από τον ράπερ ως παιδί και το ανέφερε για πρώτη φορά στη μητέρα της, Andrea το 2009, όταν εκείνη ήταν 10 ετών.

Ο Kelly και η «Drea», ήταν παντρεμένοι από το 1996 έως το 2009, είναι επίσης γονείς του Robert και της Jaah. Στο εν λόγω ντοκιμαντέρ, η Buku Abi μιλάει πρώτη φορά δημόσια για αυτό και τονίζει πως για πολύ καιρό, δεν ήθελε να πιστεύει πως της συνέβη.

R Kelly's Karma: A Daughter's Journey - OFFICIAL TRAILER

«Ήταν τα πάντα για μένα. Για πολύ καιρό, δεν ήθελα καν να πιστέψω ότι συνέβη. Δεν ήξερα ότι ακόμα κι αν ήταν κακός άνθρωπος θα μου έκανε κάτι. Φοβόμουν πάρα πολύ να το πω. Φοβόμουν πολύ να το πω στη μαμά μου».

Μεταξύ άλλων, η κόρη του τραγουδιστή δηλώνει πως η φυλακή είναι το κατάλληλο μέρος για τον 57χρονο πατέρα της τον οποίο φυσικά, δεν επισκέπτεται πια. «Αφού το είπα στη μητέρα μου, δεν πήγαινα πια εκεί- ο αδελφός μου και η αδελφή μου, δεν πηγαίναμε πια εκεί. Και ακόμα και μέχρι σήμερα παλεύω πολύ με αυτό».

Τον Φεβρουάριο του 2023, ο R Kelly καταδικάστηκε στο Σικάγο σε 20 χρόνια φυλάκιση με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας και της αποπλάνησης ανηλίκων για σεξ. Το 2022, καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση για εκβιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση στη Νέα Υόρκη. Αυτή τη στιγμή εκτίει 19 χρόνια από τις δύο ποινές του ταυτόχρονα και θα δικαιούται να αποφυλακιστεί το 2045.

Ο τραγουδιστής του «Ignition (Remix)» αθωώθηκε από κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας το 2008, μετά από καταγγελίες που τον είχαν περικυκλώσει για δεκαετίες.

Το νέο ντοκιμαντέρ «Κάρμα του R. Kelly: Το Ταξίδι Της Κόρης» ακολουθεί την οικογένειά του καθώς προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους μετά τη σύλληψή του και την καταδίκη του και η Άμπι ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα δικό της παιδί.

Το Μέρος 1 της σειράς περιλαμβάνει την τρομακτική αφήγηση της Andrea για τη νύχτα που άφησε οριστικά την Kelly και έβγαλε τα τρία της παιδιά από το σπίτι που μοιράζονταν με τον πατέρα της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version