Κόσμος

Η μαρτυρία μίας Ελληνίδας που έζησε τον τρόμο στο Μόναχο – ΒΙΝΤΕΟ

Μία Ελληνίδα που ζει και εργάζεται στο Μόναχο περιγράφει στην ΕΡΤ πως έζησε την επίθεση με πυροβολισμούς στο εμπορικό κέντρο στο Μόναχο.

Η Ρ. Ακριτίδου μιλώντας στην ΕΡΤ είπε: “Ήμουν με τον πατέρα μου και την αδερφή μου. Προχωρούσαμε να πάμε σε ένα μαγαζί, μέσα στο εμπορικό κέντρο. Κι εκείνη την ώρα βλέπουμε ότι το μαγαζί κατεβάζει ρολά, και είδαμε κόσμο να τρέχει και αρχίσαμε να τρέχουμε και εμείς. Ακούσαμε 4-5 πυροβολισμούς.

Υπήρχε πανικός, αλλά επειδή ήμασταν κοντά στην έξοδο, βγήκαμε γρήγορα. Δεν είδαμε τραυματίες, ακούσαμε μόνο τους πυροβολισμούς. Πήγαμε στο γκαράζ, κρυφτήκαμε πίσω από άλλα αυτοκίνητα και μετά μπήκαμε στο αυτοκίνητό μας για να φύγουμε.

Την ώρα που πήραμε το αυτοκίνητό μας και βγήκαμε έξω, άρχισε να φτάνει η αστυνομία. Είμαι τρομοκρατημένη, θα μπορούσα να είμαι εγώ μια από τους νεκρούς ή τους τραυματίες”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επαφές κορυφής για την Ουκρανία στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου – Οι συνομιλίες με τον Ζελένσκι και οι «χρησμοί» της Ρώμης
Οι διεθνείς ηγέτες που συνέρρευσαν για το τελευταίο αντίο στον Πάπα Φραγκίσκο στη Ρώμη, βρήκαν την ευκαιρία, με πρώτον τον Τραμπ, να εξετάσουν τις πιθανότητες για να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία
Ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι ξένοι ηγέτες παρευρέθησαν στον ύστατο αποχαιρετισμό προς τον Πάπα Φραγκίσκο
Η Μελάνια Τραμπ έχει γενέθλια και τα γιόρτασε «στον αέρα» με τον Ντόναλντ Τραμπ – «Χρόνια πολλά Πρώτη Κυρία»
Ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε νωρίς από τη Ρώμη λίγο μετά την κηδεία του Πάπα για την κεράσει ένα ρομαντικό δείπνο στο Air Force One για τα 55α γενέθλιά της Μελάνια Τραμπ
Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ αναχωρούν από την Ιταλία στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο