Παρασκευή, 19 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Η Μελάνια Τραμπ επέστρεψε για χάρη του Ντόναλντ Τραμπ

Η Μελάνια Τραμπ επέστρεψε για χάρη του Ντόναλντ Τραμπ

Όλα τα όπλα επιστρατεύει το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ εντείνοντας τον προεκλογικό αγώνα κατά του Τζο Μπάιντεν για την προεδρία των ΗΠΑ. Ο πρώην πρόεδρος έδωσε την πρώτη του ομιλία μετά την απόπειρα δολοφονίας του μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα έχοντας δίπλα του την σύζυγό του Μελάνια Τραμπ, για πρώτη φορά έπειτα από μήνες. 

Η Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης (18.7.2024) στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ. Η ίδια όπως και η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, έχουν αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες και φαίνονται να μην συμμετέχουν ενεργά στην προεκλογική εκστρατεία του πρώην προέδρου. 

Η Ιβάνκα Τραμπ και η Μελάνια έπαιξαν σημαντικό ρόλο κατά την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, το 2016 και το 2020.

Η σύζυγος του Τραμπ, μετά την ήττα του το 2020, έμοιαζε σαν να αποσύρθηκε.

Μια μέρα μετά την επίθεση, η Μελάνια εξέδωσε μια δήλωση καλώντας τους Αμερικανούς να υψώσουν ανάστημα και να προσπεράσουν το «μίσος, το βιτριόλι και τις απλοϊκές ιδέες που πυροδοτούν τη βία».

Το βράδυ της Πέμπτης έκανε μια εμφάνιση στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ, χωρίς ωστόσο να κάνει κάποια δήλωση.

Η οικογένεια του Τραμπ, εκτός της Μελάνια, άκουσε με προσοχή πίσω από τις ειδικές θέσεις την ομιλία του Hulk Hogan για τον ήρωά του. 

Η Μελάνια μπήκε αργότερα, χαμογελώντας και κουνώντας το χέρι στο πλήθος καθώς περπατούσε μόνη της στην αρένα και ανέβαινε μια σκάλα για να καθίσει δίπλα στον υποψήφιο για αντιπρόεδρο Τζέι Ντι Βανς. Φορούσε ένα κόκκινο κοστούμι με φούστα καθώς έπαιζε η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν.

«Σε αυτό το ταξίδι, νιώθω μεγάλη τιμή που με συνοδεύει η καταπληκτική σύζυγός μου, Μελάνια», είπε ο Τραμπ καταχειροκροτούμενος. «Και Μελάνια, σε ευχαριστώ πολύ».

Είπε ότι «έκανε κάτι πολύ όμορφο» όταν έγραψε τη δήλωσή της παρακαλώντας για ενότητα μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε.

Η Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκε αργότερα με τον Τραμπ στη σκηνή, ξαφνιάζοντάς τον καθώς περπάτησε από πίσω του μετά την 93λεπτη ομιλία του και του ψιθύρισε κάτι στο αυτί. 

Στη σκηνή ανέβηκε η υπόλοιπη οικογένειά του μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια του. Η Μελάνια στεκόταν στο πλευρό του Τραμπ επί 20 λεπτά. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις