Δευτέρα, 16 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Η Μελάνια Τραμπ κατακεραυνώνει το FBI για την επιδρομή στο σπίτι της: «Είναι προειδοποίηση για όλους τους Αμερικανούς»

Η Μελάνια Τραμπ κατακεραυνώνει το FBI για την επιδρομή στο σπίτι της: «Είναι προειδοποίηση για όλους τους Αμερικανούς»
AP Photo/Matt Rourke

Σαφές μήνυμα προς το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ πως «τα δικαίωματα πρέπει να γίνονται σεβαστά» στέλνει η πρώην πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ, εξαπολύοντας επίθεση για την επιδρομή που πραγματοποίησε το FBI στο σπίτι της στο Μαρ-α-Λάγκο, στη Φλόριντα, το 2022.

Η Μέλανια Τραμπ σε ένα σπάνιο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο X (πρώην Twitter), σημειώνει πως η επιδρομή του FBI στο διαμέρισμά της στη Φλόριντα αποτελεί «προειδοποίηση για όλους τους Αμερικανούς».

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι η ιδιωτική μου ζωή θα δεχόταν εισβολή από την κυβέρνηση εδώ στην Αμερική», λέει για να συνεχίσει: «Το FBI έκανε έφοδο στο σπίτι μου στη Φλόριντα και έψαξε τα προσωπικά μου αντικείμενα».

Πρόκειται για το δεύτερο βίντεο που δημοσιεύσει μέσα σε λίγες ημέρες η πρώην πρώτη κυρία, σύζυγος του υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, καθώς προωθεί τα απομνημονεύματά της, «Melania».

Σύμφωνα με την Telegraph, είναι η πρώτη φορά που η Μελάνια Τραμπ μιλάει για την επιδρομή του Αυγούστου 2022 στο Μαρ-α-Λάγκο, κατά την οποία οι πράκτορες του FBI εντόπισαν τουλάχιστον 300 απόρρητα έγγραφα, συμπεριλαμβανομένων μυστικών των ΗΠΑ που μπορεί να προέρχονταν από κατασκόπους.

Η Μελάνια Τραμπ ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά για την υπόθεση, προχωρώντας σε μήνυση κατά του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ζητώντας με αποζημίωση 100 εκατομμυρίων δολαρίων για την άνευ προηγουμένου επιδρομή της κυβέρνησης το 2022 στην ιδιοκτησία του Mar-a-Lago στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

«Η Μελάνια ένιωθε πολύ παραβιασμένη»

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε πως η 54χρονη σύζυγός του ένιωσε «πολύ παραβιασμένη» από την έρευνα του FBI.

Αποκάλυψε το 2022 ότι οι πράκτορες είχαν ψάξει ακόμη και την γκαρνταρόμπα της. «Ένιωθε πολύ παραβιασμένη. Θέλω να πω, αυτό είναι ένα τρομερό πράγμα», είχε αναφέρει.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις