Κόσμος

Η Μπριζίτ Μακρόν… ηθοποιός για μια μέρα – video

Από Πρώτη Κυρία, guest star σε γνωστή τηλεοπτική σειρά της Γαλλίας. Η Μπριζίτ Μακρόν ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της στην τηλεόραση.

Κάποτε (όταν γνώρισε τον 17χρονο τότε Εμανουέλ) ήταν καθηγήτρια λατινικών και γαλλικής γλώσσας και επέβλεπε το θεατρικό εργαστήρι του σχολείου όπου εργαζόταν. Μετά (πολλά χρόνια μετά) έγινε Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. Τώρα, η Μπριζίτ Μακρόν θα γίνει και ηθοποιός. Αλλά για λίγο.

Η σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας δέχτηκε να συμμετάσχει ως guest star στη σειρά Vestiaires, που προβάλλεται εδώ και οκτώ χρόνια στο κανάλι France 2. Πρόκειται για μια κωμική σειρά αφιερωμένη στους ανθρώπους με αναπηρία. Και στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν, η Μπριζίτ Μακρόν θα υποδυθεί τη… Μπριζίτ Μακρόν.

Οι παραγωγοί της σειράς σκέφτηκαν να προτείνουν στην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας να είναι guest star στη σειρά εξαιτίας της ευαισθησίας που δείχνει και η ίδια στο θέμα που πραγματεύεται η σειρά.

Βέβαια, οι… κακεντρεχείς “σκέφτηκαν” πως ίσως η απόφαση της Μπριζίτ Μακρόν να παίξει έναν μικρό ρόλο σε μια δημοφιλή σειρά είναι ένας τρόπος να δώσει λίγο… ώθηση στον σύζυγό της, που ένα χρόνο και κάτι μήνες μετά την εκλογή του στην προεδρία της Γαλλίας βλέπει τα ποσοστά της δημοτικότητάς του στο ναδίρ.

«Δεν ξέρω πως να το κάνω αυτό» ήταν η πρώτη αντίδραση της Μπριζίτ Μακρόν όταν της… πρότειναν το ρόλο. «Δεν μου αρέσουν οι κάμερες ούτε τα φώτα. Δεν έχω παίξει ποτέ ρόλο, το μισώ» είπε στους παραγωγούς η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. Ο ρόλος που είχε συνηθίσει, άλλωστε, ήταν διαφορετικός. Ήταν καθηγήτρια όταν δίδασκε στο θεατρικό εργαστήρι στο σχολείο όπου φοιτούσε ο Εμανουέλ Μακρόν στην Αμιέν.

Ήδη, οι παραγωγοί της σειράς έδωσαν στη δημοσιότητα ένα promo σχεδόν ενός λεπτού. Δείχνει τη Μπριζίτ Μακρόν να φτάνει στο στούντιο όπου γυρίζεται η σειρά. Να μιλά με τους παραγωγούς, τους ηθοποιούς. Τη δείχνει να βοηθά έναν από τους ηθοποιούς με τις αναπνοές του.

brigittemacron seira

«Είμαι Πρώτη Κυρία όταν βάζω το “κοστούμι” αυτό. Μόλις το βγάλω, τελειώνει. Ακριβώς όπως ένα θεατρικό κοστούμι» ακούγεται να λέει στους συντελεστές.

Το επεισόδιο της σειράς Vestiaires με την Μπριζίτ Μακρόν θα προβληθεί το βράδυ του Σαββάτου, 15 Σεπτεμβρίου.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεπέρασαν τους 2.000 οι νεκροί από τα 7,7 Ρίχτερ στη Μιανμάρ - Μία εβδομάδα εθνικού πένθους κηρύχτηκε στη χώρα
Στη Μιανμάρ θα σταματήσει αύριο κάθε δραστηριότητα για ένα λεπτό στις 12:51 και δύο δευτερόλεπτα τοπική ώρα (08:21 το πρωί ώρα Ελλάδας), τη στιγμή που γινόταν ο σεισμός των 7,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ
Προσωπικό διάσωσης μπροστά από τα συντρίμμια κτιρίου που κατέρρευσε από τον σεισμό στην πόλη Μανταλέι της Μιανμάρ
Ο Τραμπ κόβει την ιστορική μανόλια που φυτεύτηκε στον Λευκό Οίκο επί προεδρίας Άντριου Τζάκσον πριν από 200 χρόνια
«Όλα πρέπει να τελειώσουν, και αυτό το δέντρο είναι πολύ επικίνδυνο για την ασφάλεια, στην είσοδο του Λευκού Οίκου και πρέπει τώρα να αφαιρεθεί», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ
Η ιστορική μανόλια του Άντριου Τζάκσον που ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1829 έως το 1837