Κόσμος

Η ώρα των ευθυνών στην Κύπρο – Θα δοθούν στη Βουλή τα ονόματα αυτών που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό;

Κατάλογο με τα ονόματα και τα ποσά που έβγαλαν στο εξωτερικό ζητά ο πρόεδρος της κυπριακής Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου. Η Κεντρική Τράπεζα έχει στοιχεία και τις πληροφορίες για εκροές καταθέσεων.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες για διάφορα ονόματα από το περιβάλλον της κυβέρνησης, που φέρονται να έβγαλαν τεράστια ποσά εκτός Κύπρου ή να αποθήκευσαν μετρητά σε τραπεζικές θυρίδες.

Η Λαϊκή Τράπεζα, της οποίας το «καλό κομμάτι» θα απορροφηθεί από την Τράπεζα Κύπρου, δημιούργησε πρόβλεψη για λογαριασμό 600 εκ. ευρώ σε φυσικό πρόσωπό του, που χάθηκαν, αποκάλυψε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Μάριος Χατζηγιαννάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Απίστευτο παραλήρημα από τη στενή συνεργάτη του Τραμπ, Πόλα Γουάιτ: «Οι χριστιανοί πρέπει να επισκέπτονται το Ισραήλ για να γίνουν δεκτοί στον παράδεισο»
Επεισοδιακή συνάντηση της Πόλα Γουάιτ με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου - Παρά τις καταγεγραμμένες διώξεις των Χριστιανών στα παλαιστινιακά εδάφη, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ κατηγορεί Κατάρ και Ιράν για fake news
Η Πόλα Γουάιτ με τον Μπεντζαμίν Νετανιάχου 7