Site icon NewsIT

Η πρώην γυναίκα του τρομοκράτη Ibrahim Abdeslam: ”Κάπνιζε κάνναβη και κοιμόταν όλη μέρα”

18.11.2015 | 15:42
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SIMON ASHTON

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SIMON ASHTON

Η πρώην σύζυγος του βομβιστή Ibrahim Abdeslam σπάει τη σιωπή της και αποκαλύπτει σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον τρομοκράτη του Παρισιού που σκόρπισε τον θάνατο την περασμένη Παρασκεή. ''Κάπνιζε κάνναβη όλη μέρα, κάθε μέρα, δεν επισκεπτόταν το τζαμί ενώ είχε μπει και φυλακή''.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη από το σπίτι της στις Βρυξέλλες, η 36χρονη γυναίκα αναφέρθηκε στα δύο χρόνια που ήταν παντρεμένη με τον τρομοκράτη. ”Παρά το πτυχίο του ως ηλεκτρολόγος, δεν δούλεψε ούτε μία ημέρα. Το αγαπημένο του ‘άθλημα’ ήταν να καπνίζει κάνναβη, τρία με τέσσερα τσιγάρα την ημέρα, και να κοιμάται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ήταν τεμπέλης”.

Ο Ibrahim, επίσης γνωστός ως Brahim, ήταν ένας από τους τζιχαντιστές που προκάλεσαν το αιματοκύλισμα το βράδυ της Παρασκευής στη γαλλική πρωτεύουσα. Και οι αποκαλύψεις, από την πρώην γυναίκα του συνεχίζονται. ”Έμενε σπίτι όλη μέρα, έβλεπε DVD και άκουγε hip-hop μουσική. Δεν παρακολουθούσε ειδήσεις, μιας και δεν είχαμε τηλεόραση σπίτι μας. Ζούσαμε με το επίδομα ανεργίας το οποίο ήταν μόνο 1.000 € τον μήνα. Για αυτό δεν κάναμε και παιδιά”. Η 36χρονη ανέφερε πως ο Ιμπραήμ ήταν ταραχοποιός όταν ήταν νέος, με αποτέλεσμα να μπει στη φυλακή δύο φορές, τρεις και έξι μήνες αντίστοιχα, ενώ είχε βάλει φωτιά και στο σπίτι της οικογένειάς του.

Το ζευγάρι συναντήθηκε σε ένα μπαρ στο κέντρο των Βρυξελλών το 2004, όταν ο Ιμπραήμ κάθισε κοντά της και άρχισε να της μιλάει. Παρά το γεγονός ότι το αλκοόλ απαγορεύεται για τους Μουσουλμάνους, ο Ιμπραήμ έπινε μπύρα και βότκα. ”Από εκείνη την ημέρα ήμασταν συνέχεια μαζί. Πηγαίναμε σε εστιατόρια ή τον κινηματογράφο και ακούγαμε αραβική μουσική. Ήμουν ευτυχισμένη και τον αγαπούσα”. Όταν το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί, περιέργως, οι γονείς του Ιμπραήμ δεν εμφανίστηκαν στον γάμο ούτε ο αδελφός του Salah, ο 26χρονος που συμμετείχε συμμετείχε στις αιματηρές επιθέσεις της Παρασκευής. ”Δεν ήταν δεμένη οικογένεια”. Η μητέρα του τρομοκράτη είχε δηλώσει σε μέσο ενημέρωσης, μετά τις τραγικές αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι, ότι ο γιος της δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει κανέναν, αλλά έκανε ό,τι έκανε επειδή έπασχε από στρες και άγχος. Το ζευγάρι χώρισε το 2008, αλλά διατήρησαν φιλικές σχέσεις. ”Δεν έχω καμία εξήγηση, είμαι σοκαρισμένη. Ποτέ δεν πήρε άλλα ναρκωτικά, όπως κοκαΐνη, όταν ήταν μαζί μου”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version