Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Η προσευχή του Ελπιδοφόρου και οι ευχές στον Τραμπ στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών

Η προσευχή του Ελπιδοφόρου και οι ευχές στον Τραμπ στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου που εκφώνησε και σχετική προσευχή ξεκίνησε το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι με τον Ντόναλντ Τραμπ να παίρνει επίσημα το χρίσμα για τις αμερικανικές εκλογές.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος  αναφέρθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ και εξέφρασε τις «εγκάρδιες προσευχές για την ταχεία ανάρρωση του προέδρου Τραμπ και των θυμάτων αυτού του τραγικότατου πυροβολισμού».

ο Ελπιδοφόρος προσευχήθηκε για τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς επίσης και για τους συμβούλους και συνεργάτες του, να τους χαρίσει ο Θεός «σοφία, ευλογία και πνεύμα προσφοράς».

«Ο Παντοδύναμος και Αιώνιος Θεός να κοιτάξει τώρα προς τα κάτω σε αυτή τη συγκέντρωση των πολιτικών ηγετών του Έθνους μας, και να τους φωτίσει, καθώς προσπαθούν να υπηρετήσουν τους συμπολίτες τους», ανέφερε ο Ελπιδοφόρος στην προσευχή.

Archbishop Elpidophoros gives the invocation on Day 1 of the Republican National Convention (RNC) at the Fiserv Forum in Milwaukee, Wisconsin, U.S., July 15, 2024. REUTERS/Mike Segar

Να σημειωθεί έχει καθιερωθεί να προσκαλείται ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής τόσο στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων όσο και των Δημοκρατικών ενόψει των προεδρικών εκλογών και να εκφωνεί τη σχετική προσευχή.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις