Site icon NewsIT

Η Σάνεν Ντόχερτι δεν ήθελε τη Τζένι Γκαρθ και την Αλίσα Μιλάνο στην κηδεία της

24.07.2024 | 16:05
Η Σάνεν Ντόχερτι δεν ήθελε τη Τζένι Γκαρθ και την Αλίσα Μιλάνο στην κηδεία της

Η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι είχε ισχυρές απόψεις και σαφείς επιθυμίες, συμπεριλαμβανομένης της κηδείας της την οποία είχε προετοιμάσει με κάθε λεπτομέρεια ενώ υπήρχαν και δύο γυναίκες που δεν την ευπρόσδεκτες.

Η θρυλική πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills 90210» Σάνεν Ντόχερτι, η οποία πέθανε το Σάββατο (13.07.2024), δεν ήθελε τις πρώην συμπρωταγωνίστριες της, Τζένι Γκαρθ και Αλίσα Μιλάνο, με τις οποίες δεν τα πήγαινε πολύ καλά, να προσκληθούν και να παραστούν στην κηδεία της.

Ο Ντόχερτι πέθανε στις 13 Ιουλίου σε ηλικία 53 ετών από καρκίνο του μαστού, μετά από πολύχρονη μάχη με την ασθένεια. Η ηθοποιός ήταν ξεκάθαρη για την κηδεία της. Δεν ήθελε να είναι ένα θλιβερό γεγονός, αλλά μια «γιορτή αγάπης».

Η ηθοποιός Τζένι Γκαρθ – Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πριν από έξι μήνες, η εκλιπούσα ηθοποιός μοιράστηκε τις σκέψεις της για τη δική της κηδεία, προβλέποντας ότι θα παρευρεθούν κάποιοι ανεπιθύμητοι καλεσμένοι, κάτι που δεν ήθελε. 

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νομίζω ότι θα εμφανιστούν αλλά δεν τους θέλω εκεί. Δεν τους θέλω εκεί γιατί οι λόγοι για να έρθουν δεν είναι απαραιτήτως οι καλύτεροι λόγοι… Δεν με συμπαθούν τόσο ώστε να έρθουν στην κηδεία μου», είπε η Ντόχερτι στο podcast της.

«Έρχονται επειδή είναι πολιτικά ορθό και επειδή δεν θέλουν να φαίνεται άσχημα, οπότε θέλω επίσης να τους αφαιρέσω λίγο την πίεση. Και θέλω η κηδεία μου να είναι μια γιορτή αγάπης, δεν θέλω οι άνθρωποι να κλαίνε ή να λένε «Δόξα τω Θεώ αυτή η σκύλα πέθανε τώρα».

Έτσι οι δύο πρώην συμπρωταγωνίστριές της από το Beverly Hills 90210 και το Charmed δεν θα είχαν προσκληθεί στην κηδεία της. 

 

Η ηθοποιός Αλίσα Μιλάνο – Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Η ηθοποιός του Beverly Hills 90210 έδινε μάχη με τον καρκίνο από το 2015, με ένα σύντομο διάλειμμα το 2017.

Δυστυχώς, ο καρκίνος επέστρεψε και εξαπλώθηκε σε άλλα μέρη του σώματός της, συμπεριλαμβανομένων των οστών της, όπως αποκάλυψε το 2023.

Η Ντόχερτι ξεκίνησε ένα podcast με τίτλο «Let’s Be Clear» περίπου την ίδια περίοδο, όπου μιλούσε για τη ζωή της με καρκίνο σταδίου 4.

Μιλούσε ανοιχτά για την ασθένειά της και συζήτησε ακόμη και το ενδεχόμενο να πεθάνει, δείχνοντας τη γενναιότητα και την ειλικρίνειά της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version