Site icon NewsIT

Η Σερένα Γουίλιαμς κυνήγησε και έπιασε αυτόν που της έκλεψε το κινητό! (ΒΙΝΤΕΟ)

06.11.2015 | 17:30
Η Σερένα Γουίλιαμς κυνήγησε και έπιασε αυτόν που της έκλεψε το κινητό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν είναι εύκολο να την κερδίσουν αλλά όπως αποδεικνύει ούτε και να την κλέψουν! Ο λόγος για την Αμερικανίδα τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς.

Η διάσημη τενίστρια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την απίστευτη περιπέτειά της. Ενώ βρισκόταν για φαγητό με έναν φίλο της σε κινέζικο εστιατόριο στο Σαν Φρανσίσκο, άρχισε να παρατηρεί έναν άντρα που είχε σταθεί δίπλα στο τραπέζι τους και της φάνηκε ύποπτος.

“Άρπαξε το κινητό μου από την καρέκλα. Όταν είδα ότι έλειπε, φώναξα “θεέ μου, αυτός ο τύπος μου πήρε το κινητό!!!”. Πήδηξα μια – δυο καρέκλες και με σπριντ τον έφτασα”, σημείωσε στον λογαριασμό της. Από το βίντεο βέβαια δεν φαίνεται και τόσο εντυπωσιακό όσο το διηγείται, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο για τη Serena. Πήρε πίσω το κινητό της.

“Επειδή είσαι γυναίκα δεν σημαίνει ότι πρέπει να φοβηθείς να ανταποκριθείς στην οποιαδήποτε πρόκληση. Μην γίνεις θύμα, αλλά ήρωας!”, σχολίασε η ίδια που φαίνεται να το ευχαριστήθηκε για τα καλά!

Soooooo yesterday at dinner the CRAZIEST THING happened to me. I was sitting enjoying some Chinese food (delicious may I…

Posted by Serena Williams on Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

 

Πηγή: Itv

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version