Κόσμος

Η serial killer που βίασε και σκότωσε την αδερφή της

Στα 47 της χρόνια σήμερα η Καναδή Karla Homolka, που είχε βιάσει και σκοτώσει τρία έφηβα κορίτσια, ανάμεσά τους και η αδερφή της, εργάζεται εθελοντικά στο σχολείο που πηγαίνουν τα τρία της παιδιά.

Ήταν στη δεκαετία του 1990 που η Karla Homolka και ο τότε σύζυγός της Paul Bernardo σκότωσαν την Kristen French, τη Leslie Mahaffy και τη 15χρονη αδερφή της Karla, Tamma. Μετά από 12 χρόνια στη φυλακή, η Karla αποφυλακίστηκε το 2005.

Στη διάρκεια της παραμονής της στη φυλακή η Karla χώρισε από τον Paul Bernardo και παντρεύτηκε τον αδερφό του δικηγόρου της Thierry Bordelais με τον οποίο και απέκτησαν τρία παιδιά. Η Καναδή serial killer, που είχε βιάσει, βασανίσει και σκοτώσει 3 έφηβες τη δεκαετία του 1990, εντοπίστηκε να εργάζεται εθελοντικά στο σχολείο που πηγαίνουν τα παιδιά της. Είχε τότε βοηθήσει τον Paul Bernardo να ναρκώσει την ανήλικη αδερφή της, να τη βιάσει και τελικά να τη σκοτώσει.

Πρόσφατα βοήθησε στην επίβλεψη ομάδας νηπιαγωγών κατά τη διάρκεια εκδρομής και άλλη φορά προσκλήθηκε στην τάξη για να μάθει στα παιδιά να πλέκουν σύμφωνα με το City News. “Δεν τη θέλουμε εδώ” σχολίασε ένας γονιός. “Πώς θα αισθανόσασταν να γνωρίζετε ότι το παιδί σας αλληλεπιδρά με έναν serial killer; Δεν είναι σωστό”.

Εκπρόσωπος του σχολείου δήλωσε πως γνωρίζουν την ιστορία της Homolka. “Δεν βοηθά τακτικά εθελοντικά και δεν μπορεί να μείνει ποτέ μόνη με τα παιδιά. Είναι πρωτόκολλο σε όλα τα σχολεία του Καναδά και όλο τον κόσμο να γίνονται έλεγχοι όχι μόνο σε δασκάλους αλλά και εθελοντές και κληρικούς”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: Η οικογένεια Μπίμπας λέει ότι δεν έλαβε καμία λεπτομέρεια σχετικά με τις συνθήκες θανάτου των ομήρων           
Η Χαμάς ισχυρίζεται ότι η Σίρι Μπίμπας και τα δύο παιδιά της σκοτώθηκαν τον Νοέμβριο του 2023 από ισραηλινό βομβαρδισμό στον τόπο όπου κρατούνταν στη Λωρίδα της Γάζας
Ταυτοποιήθηκε η σορός της Σίρι Μπίμπας ανακοίνωσε η οικογένειά της
Με γραπτό κείμενο το μήνυμα του Πάπα Φραγκίσκου στους πιστούς και αυτή την Κυριακή - «Δεν πρέπει να εκτεθεί στο κρύο» λένε οι γιατροί
Ο Πάπας Φραγκίσκος συνεχίζει να νοσηλεύεται στον δέκατο όροφο της πολυκλινικής Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης και πέρασε μια ήσυχη νύχτα
Ο Πάπας Φραγκίσκος