Παρασκευή, 26 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Η σπαρακτική ιστορία πίσω από τη φωτογραφία μιας μητέρας με την κόρη της

Η σπαρακτική ιστορία πίσω από τη φωτογραφία μιας μητέρας με την κόρη της

Είναι η μοναδική φωτογραφία που το 5χρονο σήμερα κοριτσάκι έχει με τη μητέρα του. Ο μοναδικός θησαυρός για τη μικρούλα και τον πατέρα της Steve Elsby, καθώς η γυναίκα του Sarah Cunningham πέθανε από προεκλαμψία.

Ο θάνατος της 37χρονης συγκλόνισε τον επί 3 χρόνια σύντροφό της Steve Elsby που έμεινε ξαφνικά μόνος του να μεγαλώσει το νεογέννητο τότε κοριτσάκι τους. Ενώ βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, ήταν μια πρόκληση που αγκάλιασε και η κορούλα του Sam έγινε τα πάντα για εκείνον.

“Η Sam με βοήθησε γιατί έβαλε τη θλίψη μου σε δεύτερη μοίρα. Ξαφνικά είχα ένα μωράκι να φροντίσω. Αρχικά έμεινε για λίγο καιρό στο μαιευτήριο. γιατί γεννήθηκε με καισαρική τομή λίγες ώρες πριν από τον θάνατο της μητέρας της. Έπρεπε να αγωνιστώ για να πάρω τη γονική μέριμνα και να καταχωρίσω τη γέννηση γιατί η Sarah και εγώ δεν ήμασταν παντρεμένοι”.

Το χειρότερο όμως δεν είχε έρθει ακόμα. Μια μέρα πήγε τη Sam στο νοσοκομείο με κάταγμα που δεν μπορούσε να εξηγήσει. Τον κατηγόρησαν τότε για κακοποίηση, κάτι που έπρεπε να καταφέρει να διαψεύσει μέχρι που τελικά η κόρη του διαγνώστηκε με νόσο εύθραυστων οστών.

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο της Sarah Cunningham το 2011, ο 43χρονος σημειώνει πως τα πράγματα έχουν γίνει πλέον πιο εύκολα για τον ίδιο και την κόρη του. Η Sam έχει ξεκινήσει το σχολείο, κάνει φίλους αλλά σκέφτεται πάντα τη μητέρα της.

“Προφανώς δεν γνώρισε ποτέ τη μητέρα της, αλλά αυτή η φωτογραφία της δίνει κάτι για να κρατηθεί και τη βοηθά στις δύσκολες στιγμές της, όπως την Ημέρα της Μητέρας. Βλέπει τη μητέρα της να την κρατά ενώ ήταν μωρό. Ήταν κάτι που σκέφτηκα να κάνω αμέσως όταν μας είπαν για την κατάστασή της”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε