Site icon NewsIT

Η συμβουλή της Καμίλα στον «εργασιομανή» βασιλιά Κάρολο: «Χαλάρωσε λίγο»

23.01.2024 | 11:58
Η συμβουλή της Καμίλα στον «εργασιομανή» βασιλιά Κάρολο: «Χαλάρωσε λίγο»

Britain's King Charles and Queen Camilla attend the Royal Family's Christmas Day service at St. Mary Magdalene's church, as the Royals take residence at the Sandringham estate in eastern England, Britain December 25, 2023. REUTERS/Chris Radburn

Ενώ ο βασιλιάς Κάρολος ετοιμαζόταν για το χειρουργείο Προστάτη, η βασίλισσα Καμίλα, φέρεται να είπε στον «εργασιομανή» σύζυγό της, να «χαλαρώσει λίγο» μετά την περιπέτεια με την υγεία του.

Μπορεί η βασίλισσα Καμίλα να έκανε δημόσιες δηλώσεις ότι ο βασιλιάς Κάρολος «είναι καλά και ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του» ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως ανησυχεί για τον «εργασιομανή» σύζυγό της.

Ο βασιλιάς, έχει αποκτήσει τη φήμη ότι είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένος στη δουλειά του. Μόνο το 2023 ο Κάρολος ανέλαβε 516 βασιλικές υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένων 94 στο εξωτερικό σύμφωνα με την DailyMail.

Φυσικά, όλα άλλαξαν και… ακυρώθηκαν, μόλις ο βασιλιάς Κάρολος έμαθε ότι πρέπει να μπει στο χειρουργείο.

Άνθρωπος από το παλάτι, υποστηρίζει, όπως δημοσιεύει η Daily Mail, ότι η βασίλισσα, μετά τα νέα δεδομένα, έχει συμβουλεύσει τον Κάρολο να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται για τα καθήκοντά του.

Μιλώντας στην «The Sun» η πηγή είπε: «Η βασίλισσα του είπε ότι πρέπει να χαλαρώσει λίγο».

Οι βοηθοί του παλατιού εργάζονται για να εξασφαλίσουν ότι ο βασιλιάς και η Καμίλα δεν υπερφορτώνονται καθώς προσαρμόζονται στη ζωή στον θρόνο. Πρόσφατα, ένας από τους γνώστες των πληροφοριών είπε μάλιστα, ότι η βασίλισσα έχει δυσκολευτεί με τον αυξημένο ρυθμό της δουλειάς της.

Μάλιστα τώρα, το πρόγραμμά της είναι ακόμα πιο φορτωμένο, καθώς τόσο ο βασιλιάς όσο και η Κέιτ Μίντλετον αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

 

 

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version