Site icon NewsIT

Η τρομακτική στιγμή που ρινόκερος χτυπά αυτοκίνητο τουριστών σε σαφάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

24.02.2016 | 15:04
Η τρομακτική στιγμή που ρινόκερος χτυπά αυτοκίνητο τουριστών σε σαφάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια γυναίκα κατέγραψε τις τρομακτικές εικόνες σε εθνικό πάρκο στη Namibia. Ο εξοργισμένος ρινόκερος επιτέθηκε στο αυτοκίνητο τουριστών που έκαναν σαφάρι.

Στο βίντεο φαίνεται πως ο ρινόκερος ενοχλήθηκε από την παρουσία του αυτοκινήτου και άρχισε να το πλησιάζει. Ξαφνικά επιτάχυνε προς το μέρος του και το χτύπησε δύο φορές. Η επίθεση κατατρόμαξε τους τουρίστες, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν από την τρομακτική επίθεση.

Το βίντεο τράβηξε στο εθνικό πάρκο Etosha στη Namibia η 48χρονη Alexandra Poier που βρισκόταν με το αυτοκίνητό της σε κοντινή απόσταση. “Νομίζω ότι ο ρινόκερος είδε μια απειλή και για αυτό επιτέθηκε. Για να είμαι ειλικρινής, φοβήθηκα πολύ επειδή θα μπορούσε να έχει συμβεί σε εμάς. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ξαφνικά. Μετά πλησίασε το αυτοκίνητό μας και φύγαμε γρήγορα. Ο ξεναγός μας είπε ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο συμβάν”.

Οι μαύροι ρινόκεροι, που ζουν σε περιοχές στη νότια και ανατολική Αφρική θεωρούνται είδος υπό εξαφάνιση. Δεν είναι γνωστό πόσοι μαύροι ρινόκεροι ζουν στο εθνικό πάρκο των 8.600 τετραγωνικών μέτρων Etosha. Ζυγίζοντας μέχρι και 1.400 κιλά και δυνατότητα να τρέξουν με 56 χιλιόμετρα των ώρα, οι μαύροι ρινόκεροι είναι γνωστοί για την επιθετικότητά τους.

Πηγή: Dailymail

Tags:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version