Τρίτη, 6 Αυγ.
29oC Αθήνα

Η Τζόρτζια Μελόνι θα πάει διακοπές με τον πρώην και την κόρη τους

Η Τζόρτζια Μελόνι θα πάει διακοπές με τον πρώην και την κόρη τους
ΦΩΤΟ Reuters

Διακοπές με τον Αντρέα Τζαμπρούνο και την κόρη της θα πάει η Τζόρτζια Μελόνι. «Έχουμε διατηρήσει καλή σχέση», είπε η πρωθυπουργός της Ιταλίας για τον πρώην σύζυγό της.

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός, Τζόρτζια Μελόνι, μιλώντας στο περιοδικό «Chi», αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των θερινών διακοπών της και στη σχέση με την κόρη της και τον πρώην σύντροφό της, Αντρέα Τζαμπρούνο.

«Ο χωρισμός μου με τον Αντρέα δεν ήταν κάτι απλό, ούτε για την κόρη μου Τζινέβρα. Είναι δεμένη με έντονο τρόπο, και με τους δύο μας. Για αρκετό διάστημα έδειχνε σχεδόν αδιάφορη, αλλά ξέρω ότι όταν δεν την βλέπαμε, έκλαιγε. Η καρδιά μου σφίχτηκε, έγινε σαν ένα μικρό φουντούκι», δήλωσε η Μελόνι.

Σύμφωνα με την Ιταλίδα πρωθυπουργό «ο Τζαμπρούνο παραμένει ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσε να επιθυμεί για την κόρη της» και «έχουν διατηρήσει καλή σχέση». «Θα πάμε λίγες ημέρες διακοπές μαζί, οι τρεις μας. Θα το κάνουμε για την Τζινέβρα, μαζί με φίλους και τα παιδιά τους», είπε η Μελόνι.

«Είμαστε ακόμα φίλοι. Και οι δυό μας βλέπουμε πόσο ευτυχισμένη είναι η κόρη μας, όταν δεν είναι αναγκασμένη να διαλέγει με ποιόν από τους δυό μας πρέπει να βρίσκεται. Έστω και αν ο χωρισμός μας είναι οριστικός, θα περνάμε πάντα κάποιο χρόνο όλοι μαζί, ευτυχισμένα, όπως κάνουν πολλές άλλες οικογένειες με χωρισμένους γονείς», δήλωσε στο περιοδικό «Chi», η επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις