Πέμπτη, 18 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Η βασίλισσα Καμίλα στις εξέδρες του Wimbledon με σικ φόρεμα διακοσμημένο με καμηλοπαρδάλεις

Η βασίλισσα Καμίλα στις εξέδρες του Wimbledon με σικ φόρεμα διακοσμημένο με καμηλοπαρδάλεις
Φωτογραφία: Reuters

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας αποδεικνύει ότι η σχέση της με το Wimbledon είναι τόσο δυνατή όσο ποτέ, καθώς η βασίλισσα Καμίλα παραβρέθηκε κατά τη δέκατη ημέρα του τουρνουά σήμερα Τετάρτη (10.087.2024).

Πριν από τη δράση των προημιτελικών του Wimbledon, η βασίλισσα Καμίλα από κοινού με λοιπούς αριστοκράτες της υψηλής κοινωνίας της Βρετανίας, βρέθηκε στο αρχαιότερο τουρνουά τένις στον πλανήτη.

Το παρών στη διοργάνωση, που λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις του All England Lawn Tennis and Croquet Club στο Wimbledon  της Αγγλίας, έδωσαν και οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον, Carole και Michael Middleton.

Χωρίς τον βασιλιά Κάρολο στο πλευρό της, η 76χρονη βασίλισσα, έγινε δεκτή από την πρόεδρο του Wimbledon, Debbie Jevans, η οποία τη συνόδευσε στο Centre Court για να συναντήσει τα ball boys και girls.

Φορώντας ένα κομψό ιβουάρ φόρεμα διακοσμημένο με καμηλοπαρδάλεις και ασορτί σουέντ γόβες, η βασίλισσα έδειχνε ευδιάθετη καθώς συνομιλούσε με κάθε μία από τις μαθήτριες που είχαν αναλάβει μία από τις πιο ζωτικές δουλειές του τουρνουά.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις