Σάββατο, 17 Αυγ.
32oC Αθήνα

Η βασίλισσα Λετίσια εμφανίστηκε σαν δίδυμη με την Πρώτη Κυρία της Γερμανίας

Η βασίλισσα Λετίσια εμφανίστηκε σαν δίδυμη με την Πρώτη Κυρία της Γερμανίας

Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίσια πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, το βασιλικό ζευγάρι θα μεταβεί στη Φρανκφούρτη και θα εγκαινιάσει την Έκθεση Βιβλίου καθώς η Ισπανία είναι η τιμώμενη χώρα στη φετινή έκθεση.

Το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας υποδέχθηκαν στο προεδρικό παλάτι στο Βερολίνο ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ με τη σύζυγό του Έλκε Μπούντενμπεντερ. Σύμφωνα με το Hola Usa, η βασίλισσα Λετίθια ήταν πανέμορφη ντυμένη στα μπλε με την υπογραφή του oίκου Carolina Herrera.

Η Ισπανίδα royal φροντίζει πάντα να είναι η επιτομή της κομψότητας και το απέδειξε και στο Βερολίνο. Το υπέροχο φόρεμά της είχε λεπτομέρειες από ντραπέ που τόνισαν τη λεπτή μέση της και το συνδύασε με ασορτί καστόρινη τσάντα. 

Η άψογη αυτή εμφάνιση της βασίλισσας Λετίσια μάλλον όμως επισκιάστηκε από μια ατυχία, ή μια λάθος συνεννόηση με την Έλκε Μπούντενμπεντερ. Και αυτό γιατί με μίντι φόρεμα στην ίδια ακριβώς απόχρωση φόρεσε και η Πρώτη Κυρία της Γερμανίας, με αποτέλεσμα οι δύο τους να μοιάζουν σαν δίδυμες. 

Δείτε φωτογραφίες:

Στο επίσημο δείπνο που έγινε προς τιμή τους η βασίλισσα Λετίσια εντυπωσίασε φορώντας ένα βραδινό φόρεμα (cape dress) με το χρώμα της ισπανικής σημαίας. Ήταν ένας συνδυασμός φορέματος με κάπα από την  σχεδιάστρια Stella McCartney.

Το εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα της, επέλεξε να το συνδυάσει με χρυσά πέδιλα, χρυσό clutch και εντυπωσιακά σκουλαρίκια. 

Δείτε φωτογραφίες:

Σημειωτέον η επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας έχει στόχο να «αναδείξει και να ενισχύσει τους δεσμούς και τις διμερείς σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών». Σύμφωνα με το AP News, η επίσκεψη τους ήταν προγραμματισμένη να γίνει το περασμένο χρόνο αλλά λόγω της πανδημίας αναβλήθηκε. «Επιτέλους είμαστε εδώ – είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό», φέρεται να δήλωσε ο βασιλιάς Φελίπε.

Δείτε φωτογραφίες:

Με πληροφορίες και από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις