Site icon NewsIT
18:28 | 19.04.25

Η Χαμάς δημοσίευσε βίντεο από 36χρονο όμηρο που κρατείται από το 2023: «Ο χρόνος τελειώνει», προειδοποιεί η τρομοκρατική οργάνωση

Ο όμηρος της Χαμάς

O 36χρονος Ελκάνα Μπομπότ που κρατείται στα «λαγούμια» της Χαμάς από τις 7 Οκτωβρίου 2023

Newsit Newsroom

Η Χαμάς επέλεξε να κλείσει το βίντεο με μία κλεψύδρα, στέλνοντας μήνυμα πως ο χρόνος για τους Ισραηλινούς ομήρους τελειώνει

Ένα σπαρακτικό βίντεο ανέβασε το Μεγάλο Σάββατο (19.04.2025) η Χαμάς, που δείχνει τις εκκλήσεις του 36χρονου ομήρου Ελκάνα Μπομπότ για βοήθεια, μιλώντας στο τηλέφωνο.

Ο συγκεκριμένος όμηρος ο οποίος απήχθη από το Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου 2023 και από τότε κρατείται στα «λαγούμια» της Χαμάς, φαίνεται πως είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και η φωνή του «σπάει» από ένταση.

«Δεν καταλαβαίνετε; Θέλω να φύγω από εδώ. Δεν έχω φαγητό… Πνίγομαι. Θέλω να φύγω από εδώ. Σας παρακαλώ, βοηθήστε με», λέει ο Ελκάνα αρκετά αναστατωμένος.

Το συγκεκριμένο βίντεο μάλιστα σταματά με μία κλεψύδρα και το εξής απειλητικό μήνυμα: «Ο χρόνος τελειώνει».

Αυτό είναι το τρίτο βίντεο του Ελκάνα Μπόχμποτ που δημοσιοποιεί η Χαμάς. Το προηγούμενο είχε δοθεί στη δημοσιότητα στις 29 Μαρτίου.

Ο Μπόχμποτ απήχθη από το μουσικό φεστιβάλ Νόβα στο νότιο Ισραήλ κατά την επίθεση της Χαμάς, στις 7 Οκτωβρίου 2023. Από τους 251 ομήρους που άρπαξε εκείνη την ημέρα η παλαιστινιακή οργάνωση και 58 κρατούνται ακόμη στη Λωρίδα της Γάζας, αλλά οι 34 από αυτούς είναι ήδη νεκροί.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version