Κόσμος

Η Χέδερ Λόκλιαρ παραμένει νηφάλια και το γιορτάζει!

Με μια φωτογραφία γιορτάζει η Χέδερ Λόκλιαρ το γεγονός ότι συνεχίζει να είναι νηφάλια. Είχε περάσει δύσκολες στιγμές.

Η 57χρονη ηθοποιός Χέδερ Λόκλιαρ μοιράστηκε μία φωτογραφία της στο Instagram, η οποία έδειχνε ένα σημειωματάριο, το οποίο έφερε το μήνυμα: «Είμαι ακόμα νηφάλια. Κρατήστε το ψηλά», ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Τόσο ευγνώμων» μαζί με ένα emoji προσευχής.

Η Λόκλιαρ δεν επικαλέστηκε καμία αμφισβήτηση για οκτώ πλημμελήματα -έξι από τα οποία σχετίζονταν με βιαιοπραγία κατά αστυνομικών, τα οποία τα διέπραξε κατά τη σύλληψή της τον Ιούνιο του 2018- και καταδικάστηκε σε 30 μέρες σε ίδρυμα ψυχικής υγείας, στο οποίο θα πρέπει να παραμείνει μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου.

Μόλις ολοκληρώσει τον μήνα νοσηλείας της, η ηθοποιός θα πρέπει για τρία χρόνια να βρίσκεται σε άτυπη ή χωρίς επίβλεψη δοκιμασία και έχει δοθεί εντολή απαγόρευσης οπλοκατοχής, μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων και αλκοόλ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

So grateful 🙏🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heather Locklear (@heatherlocklear) στις


Η Λόκλιαρ αγωνίστηκε να παραμένει νηφάλια, αλλά τελικά κατέληξε σε ψυχιατρική κράτηση τον Νοέμβριο του 2018, καθώς ο γιατρός της διαπίστωσε ότι είχε ψυχολογικά καταρρεύσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Απίστευτο παραλήρημα από τη στενή συνεργάτη του Τραμπ, Πόλα Γουάιτ: «Οι χριστιανοί πρέπει να επισκέπτονται το Ισραήλ για να γίνουν δεκτοί στον παράδεισο»
Επεισοδιακή συνάντηση της Πόλα Γουάιτ με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου - Παρά τις καταγεγραμμένες διώξεις των Χριστιανών στα παλαιστινιακά εδάφη, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ κατηγορεί Κατάρ και Ιράν για fake news
Η Πόλα Γουάιτ με τον Μπεντζαμίν Νετανιάχου 7