Site icon NewsIT

Η χειρότερη μέρα της ζωής 2 γονιών

11.11.2015 | 11:30
Η χειρότερη μέρα της ζωής 2 γονιών

Η κόρη τους ήταν 14 ετών όταν έπεσε θύμα τρομακτικού ομαδικού βιασμού. Αυτή ήταν και η χειρότερη μέρα της ζωής τους. Κυριακή 1η Νοεμβρίου.

Μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους σε μια συγκλονιστική ανακοίνωση μετά το τέλος του εφιάλτη της ανήλικης που απήχθη από το Aldershot Reserve. “Η οικογένειά μας υπέστη μια βαθιά προσωπική και τρομακτική τραγωδία που λόγω της φύσης της έγινε δημόσια και είναι δυσβάσταχτη. Έχουμε ωστόσο πολλά πράγματα για τα οποία είμαστε ευγνώμονες όπως για την υποστήριξη των μέσων μαζικής ενημέρωσης και ιδιαίτερα του Advertiser για την εξαιρετική εκστρατεία τους στην ευαισθητοποίηση του κοινού”.

Η οικογένεια ευχαρίστησε την αστυνομία της Victoria για τον επαγγελματισμό των αστυνομικών και τη βοήθειά τους. “Η αποφασιστηκότητα και η επιμονή τους που ενισχύθηκε από τα μέλη της κοινότητας ήταν εξαιρετική. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κοινότητα της Geelong για τη στήριξή της, την κατανόηση και τις καλές προθέσεις της. Θα θέλαμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε αυτά τα μέλη της κοινότητας που έδωσαν πληροφορίες στην αστυνομία. Είναι δύσκολο να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας. Θα θέλαμε τέλος να ευχαριστήσουμε τους συμβούλους που παρέχουν συμβουλές και βοήθεια σε οικογένειες όπως η δική μας που έχουν βιώσει τη χειρότερη μέρα της ζωής τους”.

Ένας τέταρτος άντρας έχει κατηγορηθεί για τον ομαδικό βιασμό της 14χρονης. Ο 27χρονος παραδόθηκε στις αρχές το απόγευμα της Τρίτης. Κατηγορείται για τον βιασμό και την απαγωγή του ανήλικου κοριτσιού. Πριν από λίγες ημέρες κατηγορήθηκαν 3 αδέρφια για τον φρικτό βιασμό. Πρόκειται για τον 20χρονο Mark Wild, τον 28χρονο Kevin Andrew Wild και τον 29χρονο Allan Mark Wild που αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες. Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι οι άντρες βρίσκονταν σε οικογενειακό τραπέζι πριν επιτεθούν στην 14χρονη. Ο ομαδικός βιασμός της κράτησε πάνω από μία ώρα.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version