Κόσμος

Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι χτύπησε με πυραύλους και ρουκέτες τη Χάιφα

Τη Χάιφα έβαλε στόχο η Χεζμπολάχ, καθώς εκτόξευσε πυραύλους, αλλά και «ομοβροντία ρουκετών» σε ζώνες στα βόρεια αυτής της μεγάλης παραθαλάσσιας πόλης του Ισραήλ.

Η Χεζμπολάχ ανακοινώνει τακτικά ότι εκτοξεύει βλήματα στο έδαφος του Ισραήλ, με το οποίο βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο. Σήμερα, υποστήριξε ότι έβαλε στο στόχαστρο Ισραηλινούς στρατιώτες που έχουν αναπτυχθεί κατά μήκος των συνόρων με τον Λίβανο.

Νωρίτερα, η Χεζμπολάχ είχε εκφράσει τα συλλυπητήριά της στην παλαιστινιακή Χαμάς για τον θάνατο του ηγέτη της, του Γιαχία Σινουάρ, τονίζοντας ότι «βρίσκεται στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού». Στην ανακοίνωσή της η οργάνωση, ο ηγέτης της οποίας Χασάν Νασράλα σκοτώθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου από το Ισραήλ, χαιρέτισε τον Σινουάρ λέγοντας ότι «πολέμησε το αμερικανικό σχέδιο και τον σιωνιστή κατακτητή και έχυσε το αίμα του μέχρι που έγινε μάρτυρας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ρωσία και ΗΠΑ στη σωστή κατεύθυνση για να κλειστεί συμφωνία τερματισμού του πολέμου στην Ουκρανία» δηλώνει ο Λαβρόφ
«Η δήλωση Τραμπ αναφέρεται σε συμφωνία, και είμαστε έτοιμοι να καταλήξουμε, αλλά κάποια σημεία πρέπει να διασαφηνιστούν», σημειώνει ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ