Κόσμος

Ιαπωνία: Έκρηξη ηφαιστείου στο νησί Σουανοσέσιμα

Εξερράγη ηφαίστειο σε νοτιοδυτικό νησί της Ιαπωνίας. Έκτακτα μέτρα κυκλοφορίας σε περιοχές που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Ένα ηφαίστειο εξερράγη στο απομακρυσμένο νησί Σουανοσέσιμα στη νοτιοδυτική Ιαπωνία, ανακοίνωσε τα ξημερώματα Κυριακής (τοπική ώρα) 14 Ιανουαρίου η κυβέρνηση της χώρας.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί καμία ζημιά λόγω της έκρηξης, μετέδωσε ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός NHK, επικαλούμενος τοπικό αστυνομικό τμήμα στην επαρχία Καγκοσίμα.

Η γιαπωνέζικη κυβέρνηση εξέδωσε προειδοποίηση ανεβάζοντας το επίπεδο για ηφαιστειογενή δραστηριότητα σε 3 – με 5 τον ανώτατο βαθμό – για τη Σουανοσέσιμα, περιορίζοντας την είσοδο σε επικίνδυνες περιοχές γύρω από το ηφαίστειο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
BBC: Ο Ντόναλντ Τραμπ, οι δασμοί και το παρασκήνιο στον Λευκό Οίκο με τον «καλό Μπέσεντ» και τον «κακό Ναβάρο»
Ο υπουργός Οικονομικών Σκοτ Μπέσεντ έφερε τον Ντόναλντ Τραμπ στα (;) συγκαλά του - Γιατί η κυβέρνηση πρότεινε διάφορα άτομα για να γίνουν τα δημόσια πρόσωπα των δασμών
Ο Ντόναλντ Τραμπ