Τετάρτη, 18 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Ιαπωνία: Βίαιη συμπεριφορά καταγγέλλει η κόρη του CEO της Yamaha που τον μαχαίρωσε

Ιαπωνία: Βίαιη συμπεριφορά καταγγέλλει η κόρη του CEO της Yamaha που τον μαχαίρωσε
Associated Press

Η 33χρονη κόρη του προέδρου της ιαπωνικής κατασκευάστριας μοτοσικλετών Yamaha Motor, φέρεται να τραυμάτισε τον πατέρα της, Γιοσιχίρο Χιντάκα, με μαχαίρι λόγω βίαιης συμπεριφοράς.

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας συνελήφθη η 33χρονη Χάνα από την αστυνομία της περιφέρειας Σιζουόκα της Ιαπωνίας μετά από επίθεση με μαχαίρι κατά του πατέρα της. Ο 61χρονος πρόεδρος της εταιρείας Yamaha φέρεται ότι ξυλοκόπησε την κόρη του, η οποία δεν έχει ομολογήσει την επίθεση κατά του πατέρα της.

Η Χάνα πιθανόν να επιχείρησε να σκοτώσει τον 61χρονο πατέρα της κόβοντάς τον στο αριστερό χέρι με κουζινομάχαιρο. Σύμφωνα όμως με τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σπίτι, αφού έλαβαν έκτακτη κλήση από την ίδια την κόρη του Γιοσιχίρο Χιντάκα.

Η ύποπτη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας, Χάνα Χιντάκα, έκανε την κλήση έκτακτης ανάγκης επίσης γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Κυριακής (15.09.2024) και αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι μετά από αυτό.

Η Yamaha Motor είπε ότι δεν θα σχολιάσει την υπόθεση, καθώς είναι ιδιωτική υπόθεση και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αξιωματούχος της εταιρείας που εδρεύει στην Ιβάτα που κατασκευάζει μοτοσυκλέτες και άλλα οχήματα είπε ότι θα απόσχει να σχολιάσει τον ισχυρισμό, καθώς πρόκειται για «ένα ιδιωτικό θέμα που βρίσκεται υπό έρευνα».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις