Τρίτη, 23 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ice bucket challenge δίπλα από… κάνναβη έκανε πολιτικός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ice bucket challenge δίπλα από… κάνναβη έκανε πολιτικός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δίπλα σε ένα… φυτό ινδικής κάνναβης στο μπαλκόνι του σπιτιού του βρισκόταν ο επικεφαλής των γερμανών Πρασίνων, Τζεμ Έζντεμιρ, όταν ανταποκρίθηκε στην πρόκληση του αρχηγού των Φιλελευθέρων, Κρίστιαν Λίντνερ, να συμμετάσχει στην πρωτοβουλία “ALS Ice Bucket Challenge“.

Ο Τζεμ Έζντεμιρ, λοιπόν, έριξε έναν παγωμένο κουβά νερό πάνω του, στο όνομα της ενημέρωσης για την Πλάγια Μυατροφική Σκλήρυνση, ωστόσο δίπλα του διακρίνεται ένα φυτό ινδικής κάνναβης.

Ο ίδιος, ερωτηθείς σχετικά από την Westdeutsche Allgemeine Zeitung, επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για φυτό κάνναβης και δήλωσε ότι «εάν κάποιος θέλει να κάνει χρήση κάνναβης και να αναλάβει το ρίσκο που την συνοδεύει, θα πρέπει, σε μια ελεύθερη κοινωνία, να μπορεί να αποφασίσει μόνος του». Διευκρίνισε ωστόσο ότι η χρήση της κάνναβης δεν θα πρέπει να επιτρέπεται σε πρόσωπα κάτω των 18 ετών.

Ο συμπρόεδρος των Πρασίνων επισήμανε επίσης ότι σκοπός του ήταν «μια ελαφριά πολιτική δήλωση»: το κόμμα του άλλωστε υποστηρίζει την νομιμοποίηση της χρήσης κάνναβης.

Ερευνάται η υπόθεση

Από την πλευρά της Αστυνομίας πάντως διευκρινίστηκε ότι το φυτό είναι «ξεκάθαρα παράνομο» και «βεβαίως ερευνάται η κάθε παράβαση του Νόμου». Προκειμένου ωστόσο να διενεργηθεί περαιτέρω έρευνα, θα πρέπει προηγουμένως να αρθεί η βουλευτική ασυλία του κ. Έζντεμιρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο μεσανατολίτης τρομοκράτης ήταν τελικά…ένας αγχωμένος φοιτητής! Απίστευτη ιστορία με.. happy end

Τραγικό! Έφηβοι αυτοκτόνησαν πιασμένοι χέρι – χέρι γιατί δε μπορούσαν να είναι μαζί

Αίσιο τέλος για τους επιβάτες του τρένου που εκτροχιάστηκε στην Ελβετία (ΦΩΤΟ και BINTEO)

Θρίλερ η επιχείρηση διάσωσης μετά τον εκτροχιασμό τρένου στην Ελβετία – Δύο βαγόνια κρέμονται σε χαράδρα! – 11 τραυματίες

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε