Παρασκευή, 13 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Ίλια Γιέφιμτσουκ: Πέθανε ο διάσημος bodybuilder

Ίλια Γιέφιμτσουκ: Πέθανε ο διάσημος bodybuilder

Πέθανε σε ηλικία 36 ετών ο διάσημος Λευκορώσος bodybuilder, Ίλια Γιέφιμτσουκ. Άφησε την τελευταία πνοή στο νοσοκομείο έπειτα από καρδιακή προσβολή.

Ο bodybuilder Ίλια Γιέφιμτσουκ, επονομαζόμενος και ως «τέρας» λόγω του διάπλασης του σώματός του, έπαθε καρδιακή προσβολή στις 6 Σεπτεμβρίου και από εκείνη την ημέρα βρισκόταν υπό καθεστώς νοσηλείας.

Μάλιστα, η σύζυγός του, Άννα, προσπάθησε να τον κρατήσει στη ζωή μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Δυστυχώς, έπειτα από σχεδόν μία εβδομάδα ο Γιέφιμτσουκ, υπέκυψε και τελικά πέθανε την Πέμπτη (12.09.2024).

«Περνούσα κάθε μέρα δίπλα του, ελπίζοντας. Η καρδιά του άρχισε να χτυπά ξανά για δύο μέρες, αλλά ο γιατρός μου είπε τα τραγικά νέα ότι ο εγκέφαλός του ήταν κλινικά νεκρός. Ευχαριστώ όλους για τα συλλυπητήρια. Είναι πολύ συγκινητικό να συνειδητοποιώ ότι δεν μένω μόνος σε αυτόν τον κόσμο και πως τόσοι πολλοί άνθρωποι μου έχουν προσφέρει βοήθεια και υποστήριξη», ανέφερε η σύντροφος του 36χρονου.

O Γιέφιμτσουκ, γνωστός για τον τεράστιο σωματότυπό του που του έδωσε και το παρατσούκλι «ο μεταλλαγμένος», τρεφόταν καθημερινά, φτάνοντας έως και τις 16.500 θερμίδες, οκτώ φορές περισσότερες από τον μέσο άνθρωπο.

Ο Λευκορώσος bodybuilder έκανε συνήθως επτά γεύματα το 24ωρο, τα οποία αποτελούνταν, κυρίως, από 2,5 κιλά κρέας και 100 κομμάτια σούσι.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Illia Yefimchyk (@golem_illia)

Το πρόγραμμα γυμναστικής του αποτελούνταν από άρσεις μπάρας ύψους 270 κιλών, dead lift με μπάρα ύψους 300 κιλών και squats του ίδιου βάρους. Ενώ δεν αγωνιζόταν επαγγελματικά, o Ίλια Γιέφιμτσουκ έγινε θρύλος στα social media, συγκεντρώνοντας πάνω από 300.000 οπαδούς στο Instagram.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις