Κόσμος

Ινδία: 1.329 νέοι θάνατοι από κορονοϊό και άλλα 51.667 κρούσματα

Άλλοι 1.329 άνθρωποι πέθαναν από κορονοϊό στην Ινδία, ενώ επιβεβαιώθηκαν ακόμα 51.667 κρούσματα, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας. 

Επισήμως, ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου έχει φτάσει τους 393.310 νεκρούς και τα 30,13 εκατ. κρούσματα.

Πρόκειται για τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων στον πλανήτη, πίσω μόνο από αυτόν στις ΗΠΑ και τον τρίτο βαρύτερο απολογισμό παγκοσμίως, πίσω από αυτούς των ΗΠΑ και της Βραζιλίας.

Ειδικοί έχουν επισημάνει επανειλημμένα πως τα επίσημα δεδομένα είναι πολύ υποτιμημένα σε σχέση με την πραγματικότητα.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δελφίνια «υποδέχτηκαν» τους εγκλωβισμένους αστροναύτες κατά την επιστροφή τους στη Γη μετά από 9 μήνες στο διάστημα
«Η υπόσχεση τηρήθηκε: Ο Πρόεδρος Τραμπ δεσμεύτηκε να σώσει τους αστροναύτες που είχαν εγκλωβιστεί στο διάστημα για εννέα μήνες», έγραψε ο Λευκός Οίκος
Δελφίνια «υποδέχτηκαν» την κάψουλα SpaceX Dragon που μετέφερε πίσω στη Γη τους «ξεχασμένους» αστροναύτες