Κόσμος

Ινδία: 389 θάνατοι από κορονοϊό και 25.072 κρούσματα – Ο χαμηλότερος αριθμός των τελευταίων 160 ημερών

Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της Ινδίας ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα (23/8) ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν 389 ασθενείς με κορονοϊό και διαγνώστηκαν 25.072 κρούσματα. Πρόκειται για τον χαμηλότερο αριθμό κρουσμάτων σε ημερήσια βάση τις τελευταίες 160 ημέρες, σύμφωνα με το υπουργείο.

Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στην Ινδία – το γιγαντιαίο ασιατικό κράτος 1,3 δισεκ. κατοίκων – έχει φθάσει, επισήμως τουλάχιστον, τους 434.756 νεκρούς επί συνόλου 32,45 εκατομμυρίων μολύνσεων ως αυτό το στάδιο. Πρόκειται για τον τρίτο βαρύτερο απολογισμό στον κόσμο, ενώ ο αριθμός των μολύνσεων είναι ο δεύτερος υψηλότερος παγκοσμίως.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Μακρόν «απασφάλισε»: Η Ουκρανία και όχι η Ρωσία θα αποφασίσει εάν θέλει ειρηνευτικές δυνάμεις στο έδαφός της
«Η Ουκρανία είναι εθνικά κυρίαρχο κράτος. Εάν ζητά να σταθμεύουν συμμαχικές δυνάμεις στο έδαφός της, αυτό δεν είναι κάτι που εναπόκειται στη Ρωσία να το δεχτεί ή όχι»
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν