Κόσμος

Ινδία: “Αιχμαλώτισαν” τον… Μπιν Λάντεν αφού σκότωσε πέντε χωρικούς!

Ένας ελέφαντας με το όνομα "Μπιν Λάντεν" αιχμαλωτίστηκε στην Ινδία, αφού πρώτα σκότωσε πέντε χωρικούς σε μια είδηση που κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ένας ελέφαντας, που προκάλεσε τον θάνατο 5 χωρικών και του έχουν δώσει το όνομα «Μπιν Λάντεν», όπως ακριβώς τον πρώην ηγέτη της Αλ Κάιντα Οσάμα μπιν Λάντεν, αιχμαλωτίστηκε, έπειτα από μια καταδίωξη στην πολιτεία Άσαμ (βορειοανατολική Ινδία).

Οι εξελίξεις με τον… Μπιν Λάντεν

Αξιωματούχοι της υπηρεσίας άγριας ζωής αναζητούσαν το ζώο για πολλές ημέρες, μέσα στο δάσος, χρησιμοποιώντας drone και οικόσιτους ελέφαντες.

«Προχωρήσαμε στο τελευταίο στάδιο σήμερα… Δύο βελάκια», που περιείχαν ηρεμιστικό, «έριξαν ειδικοί εναντίον του», προκειμένου να πιάσουν τον ελέφαντα, εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας αξιωματούχος.

Στόχος, αυτή τη στιγμή, είναι «να μεταφερθεί ο ελέφαντας σε ένα δάσος όπου δεν υπάρχουν κατοικημένες περιοχές» πλησίον του, συμπλήρωσε.

Ο ελέφαντας σκότωσε 5 ανθρώπους, μεταξύ αυτών τρεις γυναίκες, όταν επιτέθηκε, τον Οκτώβριο, στην περιοχή Γκοαλπάρα, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά του για 24 ώρες.

Σχεδόν 2.300 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από ελέφαντες στην Ινδία, τα τελευταία πέντε χρόνια, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα τον Ιούνιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Μελάνια Τραμπ έχει γενέθλια και τα γιόρτασε «στον αέρα» με τον Ντόναλντ Τραμπ – «Χρόνια πολλά Πρώτη Κυρία»
Ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε νωρίς από τη Ρώμη λίγο μετά την κηδεία του Πάπα για την κεράσει ένα ρομαντικό δείπνο στο Air Force One για τα 55α γενέθλιά της Μελάνια Τραμπ
Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ αναχωρούν από την Ιταλία στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο