Τετάρτη, 31 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ινδία: Αμερικανίδα βρέθηκε αλυσοδεμένη στη ζούγκλα

Ινδία: Αμερικανίδα βρέθηκε αλυσοδεμένη στη ζούγκλα

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη με μία αποστεωμένη Αμερικανίδα που βρέθηκε αλυσοδεμένη σε δέντρο σε ένα δάσος στην Ινδία.

H 50χρονη Lalita Kayi βρέθηκε αλυσοδεμένη σε δέντρο σε ζούγκλα της Ινδίας από έναν βοσκό που άκουσε τις κραυγές της για βοήθεια το βράδυ του Σαββάτου (27.07.2024).

Η γυναίκα, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το NDTV, ήταν αποστεωμένη, και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιατρικό κέντρο της Γκόα.

Αν και ήταν πολύ αδύναμη για να μιλήσει, έγραψε ένα σημείωμα στα αγγλικά που έλεγε ότι είχε περάσει «40 ημέρες χωρίς φαγητό στο δάσος» αφού ο «σύζυγός της την έδεσε» σε ένα δέντρο με μια σιδερένια αλυσίδα.

Οι τοπικές Αρχές πιστεύουν ότι η γυναίκα – η οποία έγραψε στο σημείωμά της ότι λάμβανε αγωγή για «ακραία ψύχωση» – πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Πάνω της βρέθηκαν φάρμακα που σχετίζονται με αυτά τα προβλήματα.

Η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για πιθανή απόπειρα δολοφονίας από τον εν διαστάσει σύζυγο της 50χρονης, το όνομα του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί. 

«Προσπαθούμε να εξακριβώσουμε αν ο ισχυρισμός της γυναίκας ότι την αλυσόδεσε ο πρώην σύζυγός της ήταν αληθινός. Επαληθεύουμε κάθε ισχυρισμό και πληροφορία στο σημείωμα που έγραψε η ίδια», δήλωσε στο πρακτορείο ο αστυνομικός επιθεωρητής.

Όταν βρέθηκε η 50χρονη είχε πάνω της ένα αμερικανικό διαβατήριο – καθώς και μια ληγμένη βίζα που υποδηλώνει ότι ζει στην Ινδία εδώ και περίπου 10 χρόνια. Δεν είναι σαφές από ποια περιοχή των ΗΠΑ κατάγεται.

Άλλα έγγραφα που βρέθηκαν στην κατοχή της δείχνουν ότι ζούσε με τον σύζυγό της στο Tamil Nadu, σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα. 

«Όταν την ανακαλύψαμε, ήταν αφυδατωμένη σε κρίσιμο βαθμό. Φαίνεται ότι βρισκόταν εκεί για τουλάχιστον 48 ώρες, αν και δεν μπορούσε να μας μιλήσει» δήλωσε ο Amol Chavan, επιθεωρητής στο αστυνομικό τμήμα Σαγουαντγουάντι και μέλος της ομάδας που την εντόπισε.

Η αστυνομία χρειάστηκε να κόψει το δέντρο και να σπάσει το λουκέτο της αλυσίδας με την οποία ήταν δεμένη η γυναίκα για να μπορέσει να την απελευθερώσει. 

Πληροφορίες από Dailymail, New York Post

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις