Κόσμος

Ινδία: Νέα έξαρση του κορονοϊού! Και πάλι σχεδόν 4.000 νεκροί σε μια ημέρα

Μετά την μικρή ύφεση, ο κορονοϊός παρουσιάζει νέα έξαρση στην Ινδία, αφού και πάλι καταγράφονται γύρω στους 4.000 θανάτους την ημέρα.

Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της Ινδίας ανακοίνωσε ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν άλλοι 3.921 ασθενείς, ενώ επιβεβαιώθηκαν 70.421 κρούσματα.

Και μπορεί αυτός να είναι ο χαμηλότερος αριθμός κρουσμάτων που ανακοινώνεται από την 31η Μαρτίου, ωστόσο οι αριθμοί των θανάτων είναι άκρως ανησυχητικοί.

Ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κορονοϊού στο τεράστιο κράτος της Ασίας ανέρχεται μέχρι εδώ σε 374.305 νεκρούς επί συνόλου 29,51 εκατομμυρίων μολύνσεων, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα, που όμως ειδικοί θεωρούν πολύ υποτιμημένα.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πόσο συχνοί είναι οι ισχυροί σεισμοί στη Μιανμάρ: Η στιγμή που ουρανοξύστης καταρρέει στην Μπανγκόκ από τα 7,7 Ρίχτερ
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Μπανγκόκ, τα κτίρια δεν είναι κατασκευασμένα για ισχυρούς σεισμούς - Πανικοβλημένοι πολίτες - «Πάνω από δεκαετία είχα να ζήσω κάτι τέτοιο»
Μιανμάρ